reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
sheeppy myśle o Tobie ciepło!

Witajcie,ja wlasnie dzisiaj potwierdzilam u lekarza moje najskrytrze marzenia 5 Tydzien termin 25 Maja,wiec Fasolka tez bedzie majowa .

Jestem nowa wiec prosze o wyrozumialosc:)

Witaj Madzia, masz podobny termin do mojego (który sama wyliczyłam - na 26 maja) czy widać coś już u Ciebie na USG? U mnie nic a nic wiec jestem ciekawa co Tobie powiedział lekarz...

Witam,
ja mam termin na 27 maja:-). Dzisiaj końcówka 5 tygodnia, ale na usg jeszcze nie byłam....czekam na serduszko i zastanawiam się kiedy będzie można już iść na badania aby jego posłuchać:-D

moze sheeppy zostala jednak w szpitalu, albo nie wszystko poszlo dobrze i nie ma nastroju na razie o tym mowic :( no cóż, musimy być cierpliwe i nadal ja wspierac chociaż dobrymi myślami.

reklama
Ja właśnie wróciłam z USG mojej fasolki 7mm :-)
Miałam dziś małe krwawienia ale wszystko jest na szczęście oki

sheeppy - mam nadzieje, że u Ciebie tez będzie dobrze, wierze w to
Tak jak my wszystkie

Do góry