reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2025

reklama
my, powiedzieliśmy mojej córce jako pierwszej bo ma 14lat i jakos tak dla mnie bylo wazne zeby ona wiedziała pierwsza, ogolnie u nas wszyscy wiedzą nie robiłam z tego tajemnicy, najpierw tescią powiedzieliśmy a potem rodziców i mojemu bratu, jakoś wychodzę z założenia ze co ma byc to bedzie

dziewczyny ważyłyscie sie juz ???? ja mam 10tyg. i dzis rano weszłam na wage +2kg jak na koniec 1 trymestru chyba nie jest zle....
Ja wizyta w poniedziałek, będzie to 10+2, wtedy zobaczymy jaka jest różnica wagowa 😂

rozumiem cie doskonale, bo córka z 29.01 jest wiec na styczniówkach byłam ostatnia ...
syn z 18.07 wiec tak w polowie
chociaz teraz mam poczatek miesiaca :D
O proszę! Moja córka też z 18.07 ;)
A na jakim etapie jesteś? Ja dziś 6+0, termin na 30.04 🙈 też jeszcze przed wizytą 💕
6+3, czyli będziemy razem obstawiać tyły ;p

my, powiedzieliśmy mojej córce jako pierwszej bo ma 14lat i jakos tak dla mnie bylo wazne zeby ona wiedziała pierwsza, ogolnie u nas wszyscy wiedzą nie robiłam z tego tajemnicy, najpierw tescią powiedzieliśmy a potem rodziców i mojemu bratu, jakoś wychodzę z założenia ze co ma byc to bedzie

dziewczyny ważyłyscie sie juz ???? ja mam 10tyg. i dzis rano weszłam na wage +2kg jak na koniec 1 trymestru chyba nie jest zle....
U mine waga jak na razie bez zmian - pewnie dlatego, że mam mnóstwo energii i ciągle coś robię i codziennie biegam / maszeruje - korzystam, zanim to minie 😂😅

reklama
Do góry