Zacznę od:
STO LAT, STO LAT! NIECH ZYJA, ZYJA NAM!
tsarina i AgA
Torcik w sam raz dla calego forum!
Jeszcze raz "Sto lat, sto lat...."
Ja dzis czuje sie juz lepiej, mierzylam temp. mam normalna 36,6. Tylko wczoraj na wieczor mialam 37,6
Do wczoraj myslalam, ze to normalne, bo nawet kiedys pisalysmy o tym, ze w ciazy temp. sie podnosi....
Ale teraz zglupialam na max'a! Wczoraj jak wrocilam z siostra do domu (bylam w aptece, na cmentarzu u babci) to normalnie nie moglam sie ruszac! Nie wiem co jest ze mna! Przedwczoraj bylo to samo! Na wieczor zupelnie opadlam z sil, wszystkie miesnie mnie bolaly, wszystkie kosci lamaly
Wczoraj obudzilam sie i bylo super... Zrobilam pranie, posprzatalam troche, a na wieczor powtorka! Jak dzis bedzie to samo to chyba skocze na pogotowie, znaczy nocna pomoc lekarska.
tsarina zjadlam ten wegiel wczoraj. Znaczy wypilam. Zrobilam taka papke z niego z woda (tak w ulotce napisali) i popilam troche zupa jagodowa a potem juz tylko chlebek. POMOGLO! W nocy ani razu mnie brzuch nie bolal! Merci
Tym czasem sobie uciekne... Dzis nie jade do szkoly, ale mam mezusia w domu, wiec musze wokol niego troche poskakac
Jutro dla odmiany musze do szkoly, wiec pozdrawiam i do zobaczenia pewnie w poniedzialek!
POZYTYWNYCH ROZWIAZAN!