reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

hej dziewczyny:-)

kurcze chociaż bardzo bym chciała to nie mam czasu żeby siąść do kompa..malutka zajmuje mi każdą chwilę:-)

chciałam tylko serdecznie pogratulować kolejnym rozpakowanym majóweczkom

Pozdrawiam Was serdecznie
Buziaki

reklama
fajnie ,ze się odezwałaś Ninka :tak:
dobrze ze u Ciebie w porzadku, odzywaj się częściej ;-)

a ja wam wstawiam coś do pośmiania się :-D
wczoraj oglądaliśmy film..no i zrobiłam sprawiedliwy podział popcornu :-D:-D:-D
według miary..jaki brzuch taka porcja

2lwdbn.jpg

ja zmykam , maluszek nie chce przyjśc na świat to rodzice wybierają się na randkę :-)
nie wiadomo kiedy teraz będziemy mieli okazje....tymczasem mój M zaprosił mnie na premierę filmu "Anioły i Demony" :happy2:

Do zobaczenia później, albo jutro...jak się nie rozpakuję w tym czasie...czyli prawie na pewno do zobaczenia :-D

Confi udanej randki......oglądałam program ze dużo kobiet swój poród rozpoczęło na seansie w kinie wiec.....kciukasy zaciśnięte:-)

confi - no podział zrobiłaś rzeczywiście sprawiedliwy, hehe.. :-D
No i jak Twój M miałby przytyć przy Tobie (żarcik oczywiście !!!;-))??

slonko - wiesz co, kurcze... a próbowałaś takiego domowego sposobu (bardzo bardzo babcinego) - jak jajko ugotowane na bardzo twardo?? Musisz je zjeść bez niczego (żadnych dodatków!)..
Właśnie sobie przypomniałam moje dziecinne dolegliwości i co mi babcia podawała.. :happy2:

AgA, tsarina - hehe - co do gustów muzycznych .. to i ja Wam muszę przybić "piątkę"..
Ja osobiście wolę słuchać spokojniejszej muzyki (ale jest w tym ogromne zroznicowanie - po prostu musi mi coś wpaść w ucho - wiec mam szeroką tolerancję.. Ostatnio np. szaleję za Kings of Leon)
a mój M... no właśnie - death, vader, sepultura, proletariat, system of a down (to ostatnio leżało przy odtwarzaczu) , i ... chyba kilkadziesiąt innych zespołów których nazw nie pamietam, bo wychodzę jak cokolwiek wpuszcza.. ;-):-D
Przez jego upodobania jestem stałym bywalcem na woodstocku.. aczkolwiek nigdy zbyt blisko sceny, hehe:-D
Postaram się Wam kiedys zeskanować stare fotki mojego M - takie z długaśnymi włosami - nie uwierzycie, że to ten sam człowiek!!!

No to Aguś kolejna w klubie:-) - ja sama tez słucham tego na co mam w danym czasie ochote i ostatnio wole coś bardziej delikatniejszego jak np. Danzig, Volbit (super muza) czy Machine Head....no i Aga Chylińska
Wrzuć, wrzuć fotki....można zobaczyć jak włosy zmieniają człowieka:-)...mój tez ma jakieś stare z toporami i pomalowanymi twarzami gdzieś w ciemnym lesie.

Mam nadzieje ze moja Zosia :-)(dziś ma imieninki) bedzie mogła spac przy tych hałasach bo w domu nie ma ciszy - jak nie muza z cd to gitara elektryczna męża.

A wracajac do forumowego tematu to jestem niby 11 dni przed terminem a Mała strasznie wywija kopytkami boli okropnie:baffled:. Czy Wasze dzieciaczki sie wyciszyły czy sa nadal aktywne?

Ostatnia edycja:
Zastanawiałam sie dzis czy w tak zaawansowanej ciazy mozna isc spokojnie do kina. Czy to nie bedzie za glosne dla maluszka itp. Ale widze ze Confi poszla wiec chyba to nie ma wiekszego znaczenia. Confi da znac jak film bo ja tez wlasnie chcialam zobaczyc ten film tym bardziej ze czytalam juz ksiazke i strszanie mi sie podobala. Moze jutro wyciagne meza do kina:)

reklama
Do góry