reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

reklama
Dziewczyny czy Wy też macie taki problem z piciem wody? Macie na to jakieś patent? Przed ciąża wypijalam 2 l dziennie, teraz ta woda stoi mi w żołądku śmierdzi jak ja pije😂 pić mi się chce strasznie usta mam już popękane a po każdym łyku wody brzuch mnie boli

Też mialam problem z wypinaniem takiej ilości wody więc zaczęłam pić ,lekko ciepła.. nalewam pół szklanki gazowanej wody i resztę ciepłej.. może i wam pomoże mój patent 😉

Ogólnie pogoda dobijająca na sam widok z okna kości łamią.
U mnie mało kto wie o ciąży, więc ponarzekać mogę tu, mąż to chyba by musiał w ciążę zajść by zrozumieć co to znaczy mimo że to już 3 ciąża ale w sumie 4, córka to wiadomo rozpieszczona nad wymiar nastolatka , a młody jeszcze nie kuma o co chodzi heh

Też już się wizyty w czwartek nie mogę doczekać a i się trochę obawiam.
Na moje powinno być co tydzień USG heh
a na którą godzinę masz wizytę? Ja na 9. Też jak dla mnie mogłyby być co tydzień 🙈 poprzednia wizytę miałam 3 tyg temu 🙈 będę się stresować przes wizyta, czy aby na pewno serduszko bije 🥹🙄

reklama
a na którą godzinę masz wizytę? Ja na 9. Też jak dla mnie mogłyby być co tydzień 🙈 poprzednia wizytę miałam 3 tyg temu 🙈 będę się stresować przes wizyta, czy aby na pewno serduszko bije 🥹🙄
Ja mam tak samo, ostatnia wizyta 2,5 tyg temu, nastepna w piątek, a najlepiej bym się czuła gdybym mogła chodzic na usg co drugi dzień

Do góry