Hmmm my nie narzekamy tylko wymieniamy doświadczenia, bo od tego jest to forum Żebyśmy się mogły wygadać i wyżalić bez ocenyCzy jest tu ktoś kto nie narzeka oprócz mnie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmmm my nie narzekamy tylko wymieniamy doświadczenia, bo od tego jest to forum Żebyśmy się mogły wygadać i wyżalić bez ocenyCzy jest tu ktoś kto nie narzeka oprócz mnie?
Dziewczyny czy Wy też macie taki problem z piciem wody? Macie na to jakieś patent? Przed ciąża wypijalam 2 l dziennie, teraz ta woda stoi mi w żołądku śmierdzi jak ja pije pić mi się chce strasznie usta mam już popękane a po każdym łyku wody brzuch mnie boli
Też już się wizyty w czwartek nie mogę doczekać a i się trochę obawiam.nie jest śliny, w czwartek mam wizytę a 23.11 prenatalne
Ja to odebrałam ironicznie, że nie narzeka bo po prostu nie ma objawów a zdecydowana większość tutaj ma jakieś mniejsze lub większeHmmm my nie narzekamy tylko wymieniamy doświadczenia, bo od tego jest to forum Żebyśmy się mogły wygadać i wyżalić bez oceny
a na którą godzinę masz wizytę? Ja na 9. Też jak dla mnie mogłyby być co tydzień poprzednia wizytę miałam 3 tyg temu będę się stresować przes wizyta, czy aby na pewno serduszko bijeTeż już się wizyty w czwartek nie mogę doczekać a i się trochę obawiam.
Na moje powinno być co tydzień USG heh
jakieś tam mam, ale nie jest źle, podobnie jak w pierwszej ciąży, tylko tym razem plamilam więc mam jeszcze duphastonJa to odebrałam ironicznie, że nie narzeka bo po prostu nie ma objawów a zdecydowana większość tutaj ma jakieś mniejsze lub większe
Ja mam tak samo, ostatnia wizyta 2,5 tyg temu, nastepna w piątek, a najlepiej bym się czuła gdybym mogła chodzic na usg co drugi dzieńa na którą godzinę masz wizytę? Ja na 9. Też jak dla mnie mogłyby być co tydzień poprzednia wizytę miałam 3 tyg temu będę się stresować przes wizyta, czy aby na pewno serduszko bije