reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako ciężarówki po raz drugi :)

reklama
Ollena ja jestem tylko ciekawa... ta pierwsza gin w tym samym tc okreslila plec Sebka nie pomyliła sie...a tez to był 12 tc...i wiem, ze ona sie raczej nie myli:) wiadomo nie myli się ten co nic nie robi:-D ja tam nic nie widzialam, ale tylko dlatego, ze bardzo szybko machał ta głowicą:p pewnie się dowiem za 6 tygodni:) jak dzidzia będzie się chciała ujawnić:)

No ja jestem prawie spakowana. Jeszcze dokupie jedna pizame - po jednej na dzien, w dniu wyjscia ze szpitala ubiore dresik. Popakowalam ubrania dla malego, pieluszki, swoje kosmetyki, kocyki, kilka podpasek - choc w szpitalu daja takie grube i duze na poczatek. Jeszcze musze wyparzyc nowa butelke i dopakowac ja do torby. O! musze zapakowac biustonosz wlasnie mi sie przypomnialo. W ostatnim dniu dopakuje suszarke do wlosow.

Wlasnie ogladam Jay Leno Show i pokazuja Jessice Simpson w ciazy...ale Big Mama:-) Zupelnie inna niz na zdjeciach ( nie wiem czy ja w ogole kojarzycie). Pewnie bedzie miala sztab dietetykow i trenerow i szybko wroci do formy. Tylko pozazdroscic jej dobrego samopoczucia, jest 2 razy wieksza niz normalnie, ale usmiech jej z twarzy nie schodzi:-)

Martusia to super, ze masz kogos takiego. Jak Melisa miala 2 miesiace to lecialam do Pl na slub brata i zostawilam Melise z opiekunka, ale jezdzilam do malej na karmienia i raz zabralam ja na godzinke czy dwie na wesele, ale ogolnie nie moglam sie pobawic, bo bylam ciagle w biegu...zreszta ona byla malenstwem i ciagle o niej myslalam. Z Oliwka bedzie Ci duzo latwiej, pobawicie sie, wytanczycie, fajnie bedzie. Ja teraz to chyba nawet wolalabym taka impreze bez dziecka.

Pajkaa, ale jeśli dwóch czy trzech różnych lekarzy, niezależnie od siebie określa płeć, to raczej trudno o pomyłkę.

ten gin co byłam teraz u niego mi mowil, ze czasami dziecko jest tak ulozone, ze nic nie wydaje sie, ze jest dziewczynka a potem nagle wyskakuje siurak przy porodzie...
jak on to powiedzial, ze 40% określonych plci po 20 tc jest blędnych:)
u mojej koleżanki 2 czy3 roznych ginów się pomylilo :-Dtakże wszystko jest możliwe:):)

IiM ja mam wesele w kwietniu 2013... bede świadkową... masalra jakaś... moja sis wychodzi za maż... a młody bedzie mial 2,5 a drugi 7 miechów... nie wiem jak to zorganizujemy...

IiM no Ty juz musisz sie pakowac :-)
A co do wesela to moje male bedzie mialo 3 miesiace jak pojde na wesele...ale mam nadzieje, ze mama sobie poradzi.

Pajka to moze mniejszy maluszek zostanie w domu, a wiekszy pojedzie z Wami? Ja tez bylam swiadkowa na tym weselu. Ciezko tak z maluchami...zal zostawic, wiem.

Melisa zdemolowala salon i specjalnie nie sprzatam, m zaraz wroci, to niech zobaczy co wyprawia nasza slodka corenka o 10 wieczorem

ale sie wlasnie usmialam. Melisa idzie do lazienki i mowi myju myju, ja jej pytam co bedziesz myla, a ona na to...pupa myju myju:-)

Ostatnia edycja:
Pajka do tej 20 zawsze mozesz wziac ze soba chociaz jedno dziecko a pozniej zalatw jakas kolezanke ktora polozy ich spac .

Iza słoduszek ten Twoj maluszek

co do wesel to ja bylam w czerwcu u m siostry z cora i akurat na tym bylo super, sala weselna na uboczu z placem zabaw nie wiedzialam ze corke mam, tylko usypialismy ja dosc dlugo w aucie

Pajka to moze mniejszy maluszek zostanie w domu, a wiekszy pojedzie z Wami? Ja tez bylam swiadkowa na tym weselu. Ciezko tak z maluchami...zal zostawic, wiem.

Melisa zdemolowala salon i specjalnie nie sprzatam, m zaraz wroci, to niech zobaczy co wyprawia nasza slodka corenka o 10 wieczorem

ale sie wlasnie usmialam. Melisa idzie do lazienki i mowi myju myju, ja jej pytam co bedziesz myla, a ona na to...pupa myju myju:-)

to odpada bo nie mialby kto z nim zostać :( a wesele jest 45 km od naszego domu... i jakbym karmila cycem to juz w ogole masakra co 3 h jeździć w kółko...

Pajka do tej 20 zawsze mozesz wziac ze soba chociaz jedno dziecko a pozniej zalatw jakas kolezanke ktora polozy ich spac .

no nie mam nikogo takiego... niestety...

reklama
Do góry