my_sweety
Fanka BB :)
Pajkaa, ale jeśli dwóch czy trzech różnych lekarzy, niezależnie od siebie określa płeć, to raczej trudno o pomyłkę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pajkaa, ale jeśli dwóch czy trzech różnych lekarzy, niezależnie od siebie określa płeć, to raczej trudno o pomyłkę.
Pajka to moze mniejszy maluszek zostanie w domu, a wiekszy pojedzie z Wami? Ja tez bylam swiadkowa na tym weselu. Ciezko tak z maluchami...zal zostawic, wiem.
Melisa zdemolowala salon i specjalnie nie sprzatam, m zaraz wroci, to niech zobaczy co wyprawia nasza slodka corenka o 10 wieczorem
ale sie wlasnie usmialam. Melisa idzie do lazienki i mowi myju myju, ja jej pytam co bedziesz myla, a ona na to...pupa myju myju:-)
Pajka do tej 20 zawsze mozesz wziac ze soba chociaz jedno dziecko a pozniej zalatw jakas kolezanke ktora polozy ich spac .