ja dzisiaj na obiad zjadlam zupke borowikowa, jutro ogorkowa, nie macie nawet pojecia jaka jestem dzis, w sumie od wczoraj wscielka na caly swiat
ja mama- co do ubran to ja chomikowalam, po pierwszej ciazy wydalam wszystkie moje ulubione ciuchy i o to mam zal do siebie bo mialam wrazenie, ze juz nigdy nie wroce do swojej starej wagi, 8 miesiecy temu wrocilam by znow przytyc heh, ostatnio wyrzucalam 3,5 roku temy przy przeprowadzce teraz bede wyrzucac bo trzeba zrobic miejsce dla dzieciatka, ja to ogolnie jestem minimalistka, mam malo szaf z wyboru, ale mam wielkie lozko w sypialniz pojemnikami pod spodem i mam gromadze ale teraz powywalam, obiecuje heh, ale to w czerwcu szybciej nie dam rady czasowo, co do rozmiaru to ja musze miec male 34, wiec nie jest latwo, rozm. 36 ze mnie spada, sukienkisliczne, bardzo mi sie podobaja, ale u mnie odpadaja bo moimzdaniem to trzeba miec troche wzrostu do nich
ullana najgorzej mam ze spodniami bo ja muszemiec male 34, rozm. 36 ze mnie spada, a butow 34 na obcasie u nas nie robia, wiec tylko sandaly 35 lub zimowe moge nosic na obcasie, ewentualnie jakies inne zabudowane, typow czulenka odpadaja, oby mala nie zlapala szkartaltyny, trzymam &&&&
Rysica unas z taplatnoscia za przedszkole ejst bez sensu placi sie tyle samo bez wzgledu na liczbe godzin ktora dziecko przebywa w prezdszkolu, w tym miesiacu jest to 419zl bez angielskiego
fioletowa ile u Was kosztuje prywatne przedszkole?
sweety-fajnie macie z tymi bezplatnymi zajeciami w przedszkolu