reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako ciężarówki po raz drugi :)

reklama
Ostatnia edycja:
jestem...
ogólnie tak pan doktor mnie zbadał bardzo delikatnie az w szoku byłam... powiedział, ze wszystko jest ok, ale sprawdzimy jeszcze łozysko no i zrobil usg w mierdzyczasie jak robił się go pytam o te leki, które buiore na podtrzymanie... mowi, ze do 16 tc powinnam je odstawic bo źle wplywa na chlopców... mowie, ze wlasnie podobno ma byc chlopiec... na co on mi... ze jemu sie nie wydaje... i ja nie widziałam siurka... no i ogólnie ponieważ moja gin przyjmuje wszędzie prywatnie...bede chodzila do tego gościa od razu dał mi zestaw badań, które mam za darmo... ale na szczescie wszystko ok:)

Ja tez sie nie przejmuje, ale brzuch mam wielki:-) Choc apetyt cos mi od dluzszego czasu nie dopisuje, maly mi chyba naciska na zoladek. Nic mi za bardzo nie smakuje, moze gdyby ktos przyszedl i ugotowal cos dobrego to bym z checia zjadla, ale samej nie chce mi sie pichcic, choc normalnie bardzo lubie to robic. Jak zaczne karmic to pewnie apetyt wroci z podwojna sila.

Podobaja mi sie sukienki z tej nowej kolekcji...

Pajciu to niezle z tym siusiaczkiem:-) Moze juz go nie ma:-) Najwazniejsze zeby malenstwo bylo zdrowe. Dziewczynki tez sa takie slodkie, ze szok:-) fajnie, ze trafilas na delikatnego doktorka no i najwazniejsze, ze wszystko dobrze. Lekarz mowiac o lekach myslal o tych na serce?

Ostatnia edycja:
ja dzisiaj na obiad zjadlam zupke borowikowa, jutro ogorkowa, nie macie nawet pojecia jaka jestem dzis, w sumie od wczoraj wscielka na caly swiat

ja mama- co do ubran to ja chomikowalam, po pierwszej ciazy wydalam wszystkie moje ulubione ciuchy i o to mam zal do siebie bo mialam wrazenie, ze juz nigdy nie wroce do swojej starej wagi, 8 miesiecy temu wrocilam by znow przytyc heh, ostatnio wyrzucalam 3,5 roku temy przy przeprowadzce teraz bede wyrzucac bo trzeba zrobic miejsce dla dzieciatka, ja to ogolnie jestem minimalistka, mam malo szaf z wyboru, ale mam wielkie lozko w sypialniz pojemnikami pod spodem i mam gromadze ale teraz powywalam, obiecuje heh, ale to w czerwcu szybciej nie dam rady czasowo, co do rozmiaru to ja musze miec male 34, wiec nie jest latwo, rozm. 36 ze mnie spada, sukienkisliczne, bardzo mi sie podobaja, ale u mnie odpadaja bo moimzdaniem to trzeba miec troche wzrostu do nich

ullana najgorzej mam ze spodniami bo ja muszemiec male 34, rozm. 36 ze mnie spada, a butow 34 na obcasie u nas nie robia, wiec tylko sandaly 35 lub zimowe moge nosic na obcasie, ewentualnie jakies inne zabudowane, typow czulenka odpadaja, oby mala nie zlapala szkartaltyny, trzymam &&&&

Rysica unas z taplatnoscia za przedszkole ejst bez sensu placi sie tyle samo bez wzgledu na liczbe godzin ktora dziecko przebywa w prezdszkolu, w tym miesiacu jest to 419zl bez angielskiego

fioletowa ile u Was kosztuje prywatne przedszkole?

sweety
-fajnie macie z tymi bezplatnymi zajeciami w przedszkolu

IiM leki na serce musze konsultować z kardiologiem, ale nie mog ich brać bo to są beta blokery a leki te wpływają na rozwój serca u płodu i mogą doprowadzić, do tego, ze serce bedzie nienaturalnie większe przez leki dlatego nie mozna ich brać... ale musze byc pod stałą obserwacją kardiologa...

O matko, Pajka padlam :-))) a mowilam, zeby sie nie nastawiac ? :D wg mnie zaden lekarz nie powinien okreslac plci do tego np. 16 tyg! najwazniejsze, ze na super doktorka trafilas i wszystko jest ok!

sweety no leb w leb, jasne...zobaczymy:-)

Jutro zrobie fote to stwierdzicie wielkosc brzuszyska;)

Ja mam ochote zrobic sobie zakupy dla siebie na lato, ale kurcze nie chce ryzykowac z rozmiarem 36...moze 38? nie wiem sama, ale juz mam takiego bola jak przechodze kolo wystaw ze az mm to widzi i mowi zebym sie nie przejmowala, odbije sobie juz niedlugo.
Ale chyba sobie kupie cokolwiek, moze mi to humor poprawi;) bo takie piekne letnie sukienki sa, ze az zal mi d... sciska;)

martusia co jest?

IiM Ty rodzic za 2 tyg wiec mozesz sobie tyle miec w brzuchu i tak nie duzo!
A mialam pytac...obchodzisz w Turcji Wielkanoc?

Mój gin jak koło 16-17tc podpytywałam go o płeć, to nie chciał mi powiedzieć, stwierdził, że dobrą praktyką jest podawanie płci dopiero koło 20tc, wtedy unika się pomyłek.

Pajkaa - super, ze wszystko dobrze.

Martusia - z przedszkolem dobrze mieliśmy, fakt, mój Piotrek to już 10latek:-).

A ja dzisiaj cały dzień o jedzeniu myślę...ehhh

reklama
Ollena ja na razie wierze mojej gin:):) bo ten lekarz sie nie przyglądał nawet :) zbytnio bo powiedział, ze zbyt wielkie ryzyko pomyłki:) także na razie jest synuś:)

Do góry