Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kobieta jeśli tylko moze powinna karmic piersiaDokładnie tak, karmienie piersią
a już myślalam że tylko ja taka dętka... co do ubranek to jest dopiero początek... bo głownie mam rozmuar 56 i pare 62.. a w sumie nie wiadomo jaka dzidzia będzie wiec czeka mnie uzupelnienie o ten rozmiar... poza tym potrzebne będą jeszcze rampersy , spodenki i bluzeczki bo tego mam jak na lekarstwo a to przeciez bedzie wiosna no ale mam jeszcze dostac ciuchy w lutym to przejrze co tam będzie@AnnaDd88 ja też od zeszłego tygodnia jestem padnięta, tylko bym leżała albo spała. Też mnie energia opuściła.
Ja wczoraj też przeglądałam ciuszki po mojej starszej córce i aż się zdziwiłam ile tego jest. Myślę że conajmniej trojaczki mogłabym ubrać.
A gdzie są te pozostałe wątki? Odkąd się zmieniła szata graficzna strony nic nie mogę znalezc