reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

No @gooskaw ,nawet 10 godzin. Wow, zazdroszczę Ci tego spokoju. W pierwszej ciąży niczym się nie przejmował am, nie zwracałam uwagi na częstotliwość ruchów, w ogóle byłam mniej zestresowana. Teraz im starsza, tym glupsza ;) próbuje sobie wmówić że pewnie taka uroda małej, może jest poprostu leniuchem.

reklama
@AnnaDd88 uhum. Czekamy az dostaniesz ta wiadomosc :)

@roki_1991 ja wczoraj na wizycie powiedzialam lekarzowi zeby mi w koncu powiedzial ktorego terminu mam sie trzymac bo w koncu nie wiem w ktorym tygodniu ciazy jestem i powiedzial ze ten z pierwszego wazbego usg :) ja wiec przystaje ze mam na 3.05 termin.

@m-s witamy w naszym gronie i zapraszamy czesciej:)

@Aniqa1 z przejmowaniem sie to kazda z nas ma swoje troski :) ja juz odpuscilam po połówkowym usg. W koncu sie ciesze ciaza a nie szukam podwodow do niepokoju. Polecam to samo :) od razu jest lzej na sercu. Twoja malutka moze jest wstydzioszkiem? Hehe albo jest odwrocona kregoslupem do Twojego brzucha i bombarduje Cie od wewnatrz dlatego az tak nie czujesz :)

@gooskaw ja wiem ze trzeba się trzymać terminu z pierwszych prenatalnych, bo potem już każde dziecko rośnie inaczej :) a kiedy się urodzi to już od dziecka zależy tak na prawdę :p

Witam Was mamusie. Jestem Magda, jestem mamą 4 letniej Lenki. U was na wątku jestem tu nowa. Termin z Om 27 maj, według usg 25 maj. Aktualnie 21 tydzień. Dziś byliśmy na badaniu polowkowym. Maleństwo zdrowe. Wszystko wporzadku. Aaa i najważniejsze Cora!!! Druga córcia hehe ma 394 gramy. No moja 1 w 21 tyg miała 480 gram. Więc mamy różnice. A co do ruchów czuje je praktycznie od 18 tyg. Teraz mocniej ale ze mam łożysko na przedniej ścianie nie czuje ich często.
Witaj w naszym gronie:). Ja tez łozysko na przedniej ścianie ... :) ale ruchy dosc mocno czuje:). Tez spodziewamy sie córeczki:). pozdrawiam

reklama
Do góry