reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

No @gooskaw ,nawet 10 godzin. Wow, zazdroszczę Ci tego spokoju. W pierwszej ciąży niczym się nie przejmował am, nie zwracałam uwagi na częstotliwość ruchów, w ogóle byłam mniej zestresowana. Teraz im starsza, tym glupsza ;) próbuje sobie wmówić że pewnie taka uroda małej, może jest poprostu leniuchem.

reklama
@AnnaDd88 uhum. Czekamy az dostaniesz ta wiadomosc :)

@roki_1991 ja wczoraj na wizycie powiedzialam lekarzowi zeby mi w koncu powiedzial ktorego terminu mam sie trzymac bo w koncu nie wiem w ktorym tygodniu ciazy jestem i powiedzial ze ten z pierwszego wazbego usg :) ja wiec przystaje ze mam na 3.05 termin.

@m-s witamy w naszym gronie i zapraszamy czesciej:)

@Aniqa1 z przejmowaniem sie to kazda z nas ma swoje troski :) ja juz odpuscilam po połówkowym usg. W koncu sie ciesze ciaza a nie szukam podwodow do niepokoju. Polecam to samo :) od razu jest lzej na sercu. Twoja malutka moze jest wstydzioszkiem? Hehe albo jest odwrocona kregoslupem do Twojego brzucha i bombarduje Cie od wewnatrz dlatego az tak nie czujesz :)

@gooskaw ja wiem ze trzeba się trzymać terminu z pierwszych prenatalnych, bo potem już każde dziecko rośnie inaczej :) a kiedy się urodzi to już od dziecka zależy tak na prawdę :p

Witam Was mamusie. Jestem Magda, jestem mamą 4 letniej Lenki. U was na wątku jestem tu nowa. Termin z Om 27 maj, według usg 25 maj. Aktualnie 21 tydzień. Dziś byliśmy na badaniu polowkowym. Maleństwo zdrowe. Wszystko wporzadku. Aaa i najważniejsze Cora!!! Druga córcia hehe ma 394 gramy. No moja 1 w 21 tyg miała 480 gram. Więc mamy różnice. A co do ruchów czuje je praktycznie od 18 tyg. Teraz mocniej ale ze mam łożysko na przedniej ścianie nie czuje ich często.
Witaj w naszym gronie:). Ja tez łozysko na przedniej ścianie ... :) ale ruchy dosc mocno czuje:). Tez spodziewamy sie córeczki:). pozdrawiam

reklama
Do góry