Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
córeczka na 99%Jeszcze Rossiczka ma mieć na pewno druga córeczkę- prawda???- czy się mylę ? :/
A kiedy masz szansę poznać?Ags gratulacje :-) tez bym juz cjciala znalc plec nawet nie w 100%
Czyli troszkę się pomyliłam - u mojego synka w grupie też jest o wiele więcej chłopców...córeczka na 99%
Chyba najszybciej na polowkowych:-) albo przed swietami albo po. Zobacze jak przymuje moj lekarz od usg :-)A kiedy masz szansę poznać?
U mojego gina to jak 100% ale chyba zostawia sobie 1% żeby reklamacji nie było.Czyli troszkę się pomyliłam - u mojego synka w grupie też jest o wiele więcej chłopców...