reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Hej powodzenia na wizytach!
Ja dzis rano atakowalam Lidla, bo jest ta moda ciazowa, kupilam Jeansy jestem super zadowolona, bardzo wygodne, kupilam tez takie haremki luzne i bluzke,polecam jak macie mozliwosc.

Ja dzis rano atakowalam Lidla, bo jest ta moda ciazowa, kupilam Jeansy jestem super zadowolona, bardzo wygodne, kupilam tez takie haremki luzne i bluzke,polecam jak macie mozliwosc.

A to od dzis? Ja wczoraj bylam i tak bylo wszystko przebrane ze nawet nie wiedzialam co to jest [emoji2]

AgaMy u mnie w kwestii libido też dużo lepiej. Ale ciągle coś innego przeszladza

Just trzymam mocno kciuki. I wpadaj częściej. Wiem że teraz w PL więc pewnie macie zajęcie, ale brakuje mi Cię tu[emoji849] jak tam synek sie czuje?

Też się wybieram, ale niestety popołudniu. Na szczęście mam trzy Lidle koło siebie, więc coś powinnam upolować ;) A powiedz jak rozmiarówka spodni? Kupiłaś taki rozmiar jaki normalnie nosisz?

Just, będę trzymać kciuki, nie stresuj się, na pewno będzie wszystko Oki [emoji4]

Ja do najbliższego lidla mam kawałek, nie wiem czy dzisiaj czuje się na siłach żeby wędrować. A do kiedy maja być te spodnie?

Justjestem [emoji110][emoji110][emoji110] zacisniete!
Ja tez juz bylam w lidlu, odwiozlam synka do przedszkola i wstapilam. Kupilam ten sweterek na wiazanie. Spodnie mam z hm z poprzedniej ciazy, najchetniej i tak chodzilam w sukienkach i leginsach. Ale ciuchy z lidla maja fajna bawelne no i cena tez niewygorowana:-)

A i jak wasze piersi? Rosna bardziej? Moje robia sie takie ladne, duze, pelne, smieje sie do meza, ze gdyby takie zostawaly po ciazy, kobiety nie potrzebowalyby operacji, za to cera strasznie mi sie pogarsza [emoji848]

Zniewolona o! To fajnie, to podjade [emoji4] powodzenia na badaniach!

Ann postaram sie wpadac, musialam odespac chorobe Marcelka bo kilka dni nie spalam razem z nim, na szczescie juz jest dobrze, bylismy u lekarza i wszystko pieknie, ale jest taki niedobry po tej chorobie, bo caly czas byl u nas na raczkach, mial wszystko podane pod nosek zeby lezal i teraz mysli, ze tak bedzie [emoji23] no i tez biedny nie chce za bardzo tu byc, caly czas mowi, ze chce jechac do domu [emoji53] próbujemy mu caly czas cos wymyslac, zeby nie myslal o domu. Nie powiem, jestem zaskoczona, ze on tak sie zwiazal z tamtym miejscem, bo przeciez tu mimo wszystko ma rodzine, widac, ze tesknil, ale jednak placze, ze chce do domu.
Jak Nikos w przedszkolu? [emoji4]

A Ann mialam zapytac Cie o te pieluchy wielorazowe bo siedza mi w glowie, powiedz czy pupka sie przy nich odparza? Bo one działają jak majteczki tak?

reklama
Dzień dobry!

Powodzenia na wizytach, trzymam kciuki :)

Sny... Mnie się dzisiaj śniło, że jadłam Kinder niespodziankę, które uwielbiam, a okazało się, że jest z gorzkiej czekolady, której nienawidzę :D

Wysłałam męża na polowanie do lidla, przyniósł wszystko co chciałam :) co do rozmiaru, to kupił taki jaki niszę normalnie i jest super. Leginsy wziął rozmiar 40-42 i prawie padłam jak to zobaczyłam, ale też co dobre [emoji14]

Zazdroszczę pomocy w domu, również nie znoszę sprzątać... Może kiedyś, ciekawe czy taka przyjemność jest droga

Do góry