reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

Zmijka gratulacje :-)
Nikoos jak bedziesz po melduj:-)
Ja siedze w kolejce do lekarza... Niestety kolejka dluga, wiec troche to potrwa. Ale mam nerwy [emoji50] a za tydzien na prenatalnych to dopiero bedzie kumulacja [emoji38]

reklama
Zazdraszczam tym, co już czekają na swoje wizyty :) ale tak pozytywnie oczywiście :)
Ja muszę czekać 2 tygodnie jeszcze... [emoji849]
Ciekawe, czy też tak szybko poznam płeć. Syna płeć poznałam w 22 tygodniu dopiero i w sumie nie nastawiam się na szybciej tym razem ;)

Zmijka gratulacje:)
Nikooś trzymamy kciuki:)

U mnie okienka umyte, także ja zadowolona. Czy są jeszcze jakieś mamy mające hopla na punkcie porządków?
Pamietam kiedyś mieliśmy z mężem sprzątająca sobotę wszystko na tip top i ja uśmiech od ucha do ucha tak szczęśliwa a mój kochany maz do mnie mówi : Ty jesteś nienormalna, Ty się naprawdę cieszysz z tych porządków ;) powiedzcie ze nie tylko ja tak mam:)

Te testy z krwi pappa to istny diabel. Co mnie podkusilo zeby sie teraz martwic ? Nie mam przelicznika MOM a jutro podjade do gabinetu gdzie mialam usg... i dostaje swira bo mam b. Niskie parametry wolnej bety i pappy :-(
@Smile4u czy Ty moze umiesz przeliczyc badz znasz przelicznik z IU/l na mom?
Beta 29.16
Pappa 0.98

@roki_1991 nie musisz się zgadzać z teorią tluszczyku na brzuchu. Ja akurat tą informację mam z dobrego źródła ;-) więc zdanie podtrzymuję.

@Zmijka25 gratulacje ! Kolejna której synka będę zazdrościć ;-)

@Maaaadzik84 Ja nienawidzę sprzątać, nie ma dla mnie nic gorszego. A sprzątanie w weekend uważam za wielką zbrodnię. Dzień wolny marnować na porządki. Za to uwielbiam jak w domu jest porządek. Więc u nas ten temat został inaczej rozwiązany i dwa razy w tygodniu przychodzi Pani i mi ogarnia moją przestrzeń ;-)

@gooskaw z tego co na necie znalazłam to nie ma jednego przelicznika, pod uwagę brane są różne czynniki... u mnie wolne b-hcg mnożysz x0,0312 i wtedy wychodzi MoM a Pappa to mnożysz x2.58 to wychodzi MoM...

reklama
Zmijka gratulacje:)
Nikooś trzymamy kciuki:)

U mnie okienka umyte, także ja zadowolona. Czy są jeszcze jakieś mamy mające hopla na punkcie porządków?
Pamietam kiedyś mieliśmy z mężem sprzątająca sobotę wszystko na tip top i ja uśmiech od ucha do ucha tak szczęśliwa a mój kochany maz do mnie mówi : Ty jesteś nienormalna, Ty się naprawdę cieszysz z tych porządków ;) powiedzcie ze nie tylko ja tak mam:)

Tylko ty tak masz :p nie no, pewnie nie, ale ja należę do tych którzy sprzątać nie lubią, więc cię nie zrozumiem ;)

Te testy z krwi pappa to istny diabel. Co mnie podkusilo zeby sie teraz martwic ? Nie mam przelicznika MOM a jutro podjade do gabinetu gdzie mialam usg... i dostaje swira bo mam b. Niskie parametry wolnej bety i pappy :-(
@Smile4u czy Ty moze umiesz przeliczyc badz znasz przelicznik z IU/l na mom?
Beta 29.16
Pappa 0.98

O to to. Mam dokładnie ten sam problem. Betę mam taką mniej więcej jak ty, tylko pappa mam mega wysokie bo 6.11 i też się martwię czy to dobrze.... Było nie patrzeć na te wyniki krwi...

@roki_1991 nie musisz się zgadzać z teorią tluszczyku na brzuchu. Ja akurat tą informację mam z dobrego źródła ;-) więc zdanie podtrzymuję.

@Zmijka25 gratulacje ! Kolejna której synka będę zazdrościć ;-)

@Maaaadzik84 Ja nienawidzę sprzątać, nie ma dla mnie nic gorszego. A sprzątanie w weekend uważam za wielką zbrodnię. Dzień wolny marnować na porządki. Za to uwielbiam jak w domu jest porządek. Więc u nas ten temat został inaczej rozwiązany i dwa razy w tygodniu przychodzi Pani i mi ogarnia moją przestrzeń ;-)

U mnie po prostu się nie sprawdziła teoria, dlatego powiedziałam że w nią nie wierzę ;) chociaż fakt, jakbym ważyła 150kg to pewnie by się sprawdziła :D

@Rossiczka skąd masz te przeliczenia??? Chętnie się dowiem :)

Do góry