reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Roki w czwartek genetyczne i pappa... masakra. I tak wlasnie myslalam dlatego juz wogole na to nie patrze. To tutaj usg w okolicach 12 tyg nazywa sie dating scan i ustalaja wtedy termin porodu. Wiec to co powiedza na tym usg czyli wielkosc ciazy wpisuja w papier jako termin porodu i jest to pozniej nieruszalne. W sensie na kolejnych usg nie zmienia sie juz termin, patrza tylko czy dziecko rosnie.

reklama
To ja też będę się trzymać tego terminu co powiedział mi lekarz na prenatalnych czyli 4.05. Teraz nie ważne jak moja lekarka będzie to liczyć, ja uznaje 4.05.
Mam tylko nadzieję że wszystko z dzidzią okej...

Hej
Jak dla mnie na wątek zamkniety trochę za wcześnie jeszcze duzo z nas pracuje i nie zawsze ma czas pisać codzień. A i tez jeszcze może klika dziewczyn dołączyć. I dwa wątki ogarniać będzie ciężko. Ja będąc na lipcowych w 2009 dosyć późno został on założony.

Super ze wizyty udane.

Co do uczuć do kolejnego dziecka tez miałam wątpliwości jak to będzie, ciężko mi było to wyobrazić, a teraz jak będzie trzecie to wiem ze nie ma opcji aby jednego kochać mniej a drugiego więcej.

Dziewczyny mam taką propozycję. Poczekajmy z tym zamkniętym wątkiem do końca listopada. Tak żeby każda była po prenatalnych, bo może część dziewczyn odważy się dopiero wtedy do nas dołączyć ;) a wydaje mi się że jakby napisać do admin, to przeniosłaby ten nasz cały dobytek na zamknięte forum po prostu :)

Jak piszecie, że ta miłość się mnoży, to aż nie mogę się doczekać... Chociaż to dla mnie tak abstrakcyjne, że ta miłość będzie podwójna :) ahhhhh, ciekawe co tam się skrywa :) chciałabym już wiedzieć [emoji14]

Na kolację dziś kiełbasa biała [emoji23]

Dziewczyny mam taką propozycję. Poczekajmy z tym zamkniętym wątkiem do końca listopada. Tak żeby każda była po prenatalnych, bo może część dziewczyn odważy się dopiero wtedy do nas dołączyć ;) a wydaje mi się że jakby napisać do admin, to przeniosłaby ten nasz cały dobytek na zamknięte forum po prostu :)
Mnie to pasuje :)

Dziupla tak wlasnie jest :) jest poprostu wiecej milosci :) to jest piekne dlatego ja zawsze chcialam miec duzo dzieci, najlepiej 4 ale nie bedzie mi to dane. W kazdym razie ja wogole uwazam ze piekne jest ze kazde dziecko jest calkiem inne, tak indywidualne, moi synowie to calkowite przeciwienstwa. Mozna sie uczyc takiego malego czlowieka od samego poczatku na nowo.

Roki na peeeeewno u ciebie wszystko bedzie dobrze, zobaczysz.

Roki raczej utworzą po prostu nowy wątek zamknięty dla nas. I tam od zera. Ten tutaj na pe do będzie musiał zostać.

Wiecie co nie bardzo rozumiem po co jakies inne użytkowniczki forum nie związanego z naszym wątkiem klikaja" lubie" pod moim zdjęciem brzucha [emoji23][emoji23] jakoś dziwnie

reklama
Do góry