Hej dziewczyny !
Ja dziś mam wolne wiec trochę leżę a trochę sprzatam.
Wczoraj mieliśmy nerwowy wieczór bo jak wracałam z pracy to zadzwonił do mnie Fabian roztrzesiony na maxa ze tata zemdlal. Całe szczęście ze sąsiedzi byli w domu i zadzwonili po karetke wiec ja pi pracy prosto do szpitala. Brzuch mnie z nerwow tAK bolal. Całe szczęście z P okej wszystko.
Dzisiaj jeszcze ani razu. Loteria
Ja dziś mam wolne wiec trochę leżę a trochę sprzatam.
Wczoraj mieliśmy nerwowy wieczór bo jak wracałam z pracy to zadzwonił do mnie Fabian roztrzesiony na maxa ze tata zemdlal. Całe szczęście ze sąsiedzi byli w domu i zadzwonili po karetke wiec ja pi pracy prosto do szpitala. Brzuch mnie z nerwow tAK bolal. Całe szczęście z P okej wszystko.
Boli ale myślę że to kwestia tego ze nadal nie mam apetytu i często wymiotuje.Boli Was moze glowa? Bo mnie boli od paru dni, raz wzielam tabletke, ale tak probuje przebolec bez, moze jakies ciśnienie? Kawy nie pije, bo w ciazy przestala mi smakować.
oj mam to samo. Dwie ciążę za sobą w których miałam mdłości ale jakoś było znośnie a ta trzecia to masakra.wczoraj wymiotowalam 15! Razy!!! Wszystko co zjadlam wylądowalo w kibelku.Ja dzis dzien znowu w toalecie zaczelam.
Wiecie co, ciaza z synkiem mnie wymeczyla, ale to meczy mnie 6x bardziej [emoji85]
Dzisiaj jeszcze ani razu. Loteria