reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

Ja w tej ciąży nie mam libido:( co nie podoba mi się przede wszystkim,:) mdłości miałam skończyły się w niedziele teraz nic a nic mi nie dolega ;)

Dziewczyny nie jest dobrze.... skończyłam usypiać młodego i jak co wieczór czytałam mu bajkę i wiecie co? Dziś się popłakałam czytając - było o chłopcu z domu dziecka. Taka wrażliwa się zrobiłam ;)
.
Moje libido jest zerowe..

reklama
Ja w tej ciąży nie mam libido:( co nie podoba mi się przede wszystkim,:) mdłości miałam skończyły się w niedziele teraz nic a nic mi nie dolega ;)

Dziewczyny nie jest dobrze.... skończyłam usypiać młodego i jak co wieczór czytałam mu bajkę i wiecie co? Dziś się popłakałam czytając - było o chłopcu z domu dziecka. Taka wrażliwa się zrobiłam ;)
Spoko ja placze srednio co godzine z byle g**na. Wszystko mnie wzrusza/smuci i zaraz potok lez.

Ja tez nie wymiotuje, ale nie ukrywam ze niekiedy jest mi tak niedobrze, i pojawia się odruch wymiotny. Dzisiaj tez się strasznie czuje, a jutro z rana wizytuje, to może tez trochę przez stres. No i straszne zmęczeniee, aż mnie oczy szczypią od 18 już, a jeszcze musze posprzątać do końca mieszkanie [emoji20]

Ja też jutro rano jadę do swojej gin. To będziemy się denerwować razem ;)
@Marta94 te zastrzyki na prawdę nie są złe. Przyzwyczaisz się :) czasem zostaje siniak czasem nie, ale nie ma źle. Też mam jak @kari21 od testu do końca ciąży.

Roki czyli jutro twoj maluch na podglad jedzie? Super trzymam kciuki i czekam na aliczne zdjecie :)

Nie do końca. Chcę jechać do mojej gin rano do szpitala, bo mnie ta infekcja denerwuje... A tydzień do wizyty to sporo. Mam nadzieję że wyproszę na niej chociaż szybkie usg bo do wtorku zwariuje :(

Znowu mialam pare stron do nadrobienia
Ja juz odliczam dni do wizyty i biore l4 w pracy juz wiedza i maja juz zastepstwo wiec bez spiny.
31go mam wizyte u mojego gin no i badania prenatalne chpciaz to moja 4 ciaza to pierwszy raz mnie czeka to badanie, moglaby mi ktoras jakos w skrócie opisac jak takie badanie wyglada bo juz zaczynam sie denerwowac.
Milego dnia dla wszystkich

reklama
Znowu mialam pare stron do nadrobienia
Ja juz odliczam dni do wizyty i biore l4 w pracy juz wiedza i maja juz zastepstwo wiec bez spiny.
31go mam wizyte u mojego gin no i badania prenatalne chpciaz to moja 4 ciaza to pierwszy raz mnie czeka to badanie, moglaby mi ktoras jakos w skrócie opisac jak takie badanie wyglada bo juz zaczynam sie denerwowac.
Milego dnia dla wszystkich
Jeżeli prenatalne w sensie usg , to po prostu takie dłuższe dokladniejsze usg. Gdzie głownie sprawdzana jest przeziornosc karkowa i obecność kości nosowej. Poza tym wymiary i serduszko.

Do góry