justjestem
Moderatorka
Dziewczyny a czytacie opinie na znanylekarz.pl?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się przyznam, że sprawdzam ale z doświadczenia wiem ze z tymi opiniami może być różnieDziewczyny a czytacie opinie na znanylekarz.pl?
Oczywiście! To pierwsze co robie! za tydzien w srode jade do Łodzi,do ginekologa, ma dobre opinie na znanylekarz. Będę wtedy prosiła o trzymanie kciuków )Dziewczyny a czytacie opinie na znanylekarz.pl?
Sporo przeszłaś Najważniejsze, ze skończyło się Happy Endem. I jak tu ufać lekarzom...Przykro mi się zrobiło, że (przynajmniej w moim przypadku) aby po ludzku człowieka potraktowano, bez poniżania, bez olewania, bez bagatelizowania sprawy, bez bezczelnych tekstów, trzeba za każdą wizytę płacić prywatnie. Juz chyba wolę wydać te 200/300 zł i nie denerwować się. Szkoda nerwów.
A z córcią zaszlam w ciążę w wieku 17 lat. Byłam pod opieką dwóch lekarzy w moim mieście, którzy nie wykryli wady. Nie mialam usg prenatalnego, nie mialam dokładnego polowkowego. robili je lekarze z mojego malego miasteczka. Dopiero, gdy usg uwidoczniło drobne zaburzenia rytmu serca pojechałam jeszcze wtedy z rodzicami do najlepszego lekarza, jakiego moglismy znalezc. 33 tydzień ciąży. "Owszem zaburzenia rytmu serca są, ale to nie jest problem tego dziecka. Głownym problemem tego dzieciaka jest rozległy rozszczep kręgosłupa..." i tak świat się zawalił. Usłyszałam że dziecko nie dożyje dnia porodu. Potem że będzie jak roślinka, albo że nir dożyje kolejnych lat życia.
Ale historia ma happy end, mam cud w domu, najgrzeczniejsza, najmadrzejsza i.najwspanialsza dziewczynkę Żyjemy szczęśliwie
Ale od tamtej pory jeszcze wiele razy się przekonałam, że każda diagnozę traktuje z przymrużeniem oka, najlepiej potwierdzam u innego lekarza.
Sprawdzam dokladnie, czytam, szukam najlepszych specjalistów. Taki już mam uraz...