reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Ja detektora zaczne uzywac za 1.5 tyg, juz nie moge sie doczekac, z coreczka dal mi zarowno duzo spokoju na codzien jak i wykryl kiedy jej serduszko przestalo bic :( ale i tak wole w ta strone niz jakbym miala sie dowiedziec dopiero na kolejnym usg.

U mnie koszmarne mdlosci, masakra, kiedy sie to skonczy. Zaczelo sie w 5 tyg i z tygodnia na tydzien jest coraz gorzej :(

[emoji24] nie chce tu już byc
jak ja cię dobrze rozumiem, też nie chcę tu być w szpitalu, nie wiem co się dzieje, miałam krwawienie, potem brązowe plamienie, teraz znowu zobaczyłam krew na papierze, w niedzielę jak mi robili usg to z ciążą wszystko było ok. Ale tak się boję, zazdroszczę dziewczynom, że mogą się cieszyć ciąża i myśleć o wyprawce, ja nie umiem się cieszyć, bo ciągle mnie coś spotyka, ciągle mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, że to krwawienie nie oznacza nic złego, ale już mi brakuje sił na tą wiarę. Jeszcze rodzina tak się stara, pomaga, boję się ich zawieść. Leżę na oddziale, słyszę jak się rodzą dzieci, ich płacz. I tak mi strasznie smutno.

Xszaracodziennosc ja wyszlam na wlasne zadanie jak sie samo zaczelo, tylko pozniej do kontroli trzeba bylo pojsc czy wszystko samo i ladnie sie oczyscilo. Szpital jest najgorszy jak sie juz zaczyna dziac, bo ogolnie jest duza znieczulica. Na sali lezy sie z dziewczynami w wysokiej ciazy, slyszy bicie serca dziecka jak robia badania...

Ana650 super wiesci :-)

Ja tez po wizycie, ciaza 7w4d no i serduszko bijace juz bylo ;-)

reklama
Do góry