Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poki się nie upewnią czy to poronienie i albo samoistne albo będą Cię czyścić. Albo nie będą pewni ze krew jest skąd inąd a fasolka ma się dobrze. Oni na wszystko w szpitalach mają czas....Jak myślicie długo beda mnie tu trzymać?
Suuper. GratulacjeWitajcie dziś po wizycie potwierdziło się że są bliźniaki i mamy dwa serduszka. Z usg wychodzi 8tydz 3dzien . Ogólnie wszystko dobrze tylko te mdłości nie odpuszczają [emoji4]
Trzymaj sie Kochana, wytrzymaj jeszcze trochę. Ściskam[emoji24] nie chce tu już byc
jak ja cię dobrze rozumiem, też nie chcę tu być w szpitalu, nie wiem co się dzieje, miałam krwawienie, potem brązowe plamienie, teraz znowu zobaczyłam krew na papierze, w niedzielę jak mi robili usg to z ciążą wszystko było ok. Ale tak się boję, zazdroszczę dziewczynom, że mogą się cieszyć ciąża i myśleć o wyprawce, ja nie umiem się cieszyć, bo ciągle mnie coś spotyka, ciągle mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, że to krwawienie nie oznacza nic złego, ale już mi brakuje sił na tą wiarę. Jeszcze rodzina tak się stara, pomaga, boję się ich zawieść. Leżę na oddziale, słyszę jak się rodzą dzieci, ich płacz. I tak mi strasznie smutno.[emoji24] nie chce tu już byc
[emoji24] nie chce tu już byc