justjestem
Moderatorka
Ann mnie jezyki w pewnym sensie fascynuja, bo daja takie poczucie wolnosci i mam kilka na mojej liscie 100 things to do before I die [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi, moze to i marne pocieszenie ale wiem co czujesz i uwierz mi z czasem bedzie latwiej. I wcale nie musisz byc silna, placz bo masz do tego prawo. PrzytuuulamBóle jak na miesiączke i krwawienie..
Ja jestem nauczycielką w klasie pierwszej SP. jak tylko lekarz dowiedział się o moim stanowisku pracy to od razu chciał dać l4.. Dyrektorce już zglosiłam ze za 2 tyg ide na zwolnienie bede wtedy w 10tyg ciązy.. niestety jest to moja pierwsza ciąża i nie chce sobie zaszkodzic chorobami dzieciecymi.bDruga kwestia to fakt że ledwo przyjmuje śladowe ilości pokarmów więc jestem wycieńczona.. kiepsko żeby z entuzjazmem prowadzić lekcje ..Apropo pracy - jaka jest Wasza sytuacja zawodowa, dziewczyny? Jesteście aktywne zawodowo, czy raczej stawiacie teraz na rodzinę? A może po odchowaniu malucha chcecie szukać jakiejś innej pracy? Dużo z Was już zdecydowało się na l4 albo ma zamiar niedługo się zdecydować?
Just, nie. Odrazu wyczuwam jak rękę przyłożę i delikatnie dotykam.
Nie ma co ryzykowac. Teraz okres jesienny wiec wszyscy kichac beda i smarkac a Ty powinnas byc zdrowa:-) niestety na mdlosci nic nie poradze bo ja takowych nie mam ale moze dziewczyny maja jakies sposoby?Ja jestem nauczycielką w klasie pierwszej SP. jak tylko lekarz dowiedział się o moim stanowisku pracy to od razu chciał dać l4.. Dyrektorce już zglosiłam ze za 2 tyg ide na zwolnienie bede wtedy w 10tyg ciązy.. niestety jest to moja pierwsza ciąża i nie chce sobie zaszkodzic chorobami dzieciecymi.bDruga kwestia to fakt że ledwo przyjmuje śladowe ilości pokarmów więc jestem wycieńczona.. kiepsko żeby z entuzjazmem prowadzić lekcje ..
póki co próbuje co się da... w pt mam wizyte u gin to mu powiem moze on coś jeszcze doradzi póki co mąż nakupił mi już przeróżnych rzeczy a ja nic tylko skubne i nie moge dalej jescNie ma co ryzykowac. Teraz okres jesienny wiec wszyscy kichac beda i smarkac a Ty powinnas byc zdrowa:-) niestety na mdlosci nic nie poradze bo ja takowych nie mam ale moze dziewczyny maja jakies sposoby?