justjestem
Moderatorka
Zoja dokladnie, krwawienie nie musi oznaczac nic zlego. Tym bardziej ze to bylo jednorazowe. Spokojnie [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
weź luteinę i połóż się, odpoczywaj, mi w szpitalu dają 3 razy dziennie po 1 tabletce dopochwowo, trzymam kciuki,żeby wszystko było okDziewczyny wlasnie poleciało mi trochę krwi... Mam jednak nadzieję, ze to nie jest to najgorsze. Niestety to taki kraj, ze powiedzą mi, ze mam czekac. Tak bylo za ostatnim razem. Zadnych boli macicy nie czuje i mam mdlosci ciążowe. Mam w domu luteine i chyba wezme na wszelki wypadek..
Masz możliwość by ci ktoś załatwił leki w Polsce? Przy takich akcjach powinnaś brać dupka albo luteine. Jak nie masz jak to daj znać to mogę Ci jakoś przesłać.Wiecie ja mam panikę, bo 3 miesiace temu poronilam... to świeża sprawa, dlatego mnie to stresuje. Ale wtedy jeszcze mialam plamienia i dopiero krwawienie wiec bylo trochę inaczej. Teraz jestem już na dalszym etapie ciąży, bo wtedy poronilam w 5 tc.
Mialam kilka kropel, do tej pory jeszcze nic. Oby tak zostalo...
Wzielam luteine wczoraj. Na szczescie dostalam kiedys od gina w Polsce i mam nowe opakowanie.Masz możliwość by ci ktoś załatwił leki w Polsce? Przy takich akcjach powinnaś brać dupka albo luteine. Jak nie masz jak to daj znać to mogę Ci jakoś przesłać.
Wiesz moze czy luteine podjezykową mozna stosowac dopochwowo? Kiedys tak slyszalam.weź luteinę i połóż się, odpoczywaj, mi w szpitalu dają 3 razy dziennie po 1 tabletce dopochwowo, trzymam kciuki,żeby wszystko było ok