reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
No nie nadrobię Was choćbym się rozdwoiła... Fajnie, że tak dużo tu Was przybyło. Jak byłam tu na samym początku, to było nas może z 10 [emoji6]
Postaram się być teraz na bieżąco i to na dwa fronty, bo według OM termin mam na koniec kwietnia, a według USG na maj z czego ta druga wersja bardziej prawdopodobna, bo owulacja była późno i ogólnie mam rozchwiane cykle.
Udzielam się też na Kwietniówkach [emoji6]

Witajcie dziewczyny!
Mogę do Was dołączyć?
Nazywam się Kasia, wczoraj dowiedziałam się że zostanę po raz drugi mamą
Z kalkulatora wynika że termin przypada na 28 maj w dzień urodzin mojej córki:)
Witaj Katie, wstepnie tez mam termin na 27-28.05 i mam 3.5 letnia córę :)

Wiesz moze czy luteine podjezykową mozna stosowac dopochwowo? Kiedys tak slyszalam.
Nic takiego nie słyszałam
@Zola91 trzymam kciuki zeby bylo juz dobrze, bierz ta luteine, na pewno nie zaszkodzi i lez ile sie da
@Ania199 co do samopoczucia to ciagle jakies mdlosci,albo napady glodu ale brak specjalnej o ochoty na cokolwiek

Dziewczyny mam pytanie, czy Wy tak robicie, czy Wam na tym zalezy, ze chodzicie do lekarza prowadzocego, ktory pracuje w szpitalu w ktorym chcecie rodzic????
Ja tak chcialam, ale teraz po tej akcji z tym moim lekarzem mysle czy go nie zmienić, a wtedy chodzilabym do innej lekarki, a rodzila w innym szpitalu gdzie ona nie pracuje..
Ja zupełnie nie zwracam na to uwagi. Ja uważam, że przy porodzie ważniejsza jest położna, niż lekarz. Przynajmniej u mnie tak było, trafiłam na dobrą położna, w dodatku znałam ja osobiście, a lekarz przyszedł do mnie dwa razy w ciągu 20 godzin porodu, no i ma sam koniec, ale byłam tak zmęczona,że nic nie pamiętam z ostatnich godzin :(
Ja chyba się żegnam. Do wczorajszych bóli dołączyło krwawienie...
Pojechałaś do szpitala? Czekamy na wieści...
Witajcie dziewczyny!
Mogę do Was dołączyć?
Nazywam się Kasia, wczoraj dowiedziałam się że zostanę po raz drugi mamą
Z kalkulatora wynika że termin przypada na 28 maj w dzień urodzin mojej córki:)
Witaj :)

Ja się czuję dobrze, wieczorami jestem chyba bardziej zmęczona niż wcześniej, ale nie wiem, czy sobie tego po prostu nie wkręcam. Nie czuje żadnych objawów... Czekam na wizytę jak na zbawianie, chce już wiedzieć, że wszystko jest tam ok...

Nie byłam w szpitalu. Ale prywatnie u lekarza. Ciąży w macicy nie ma, w poniedzialek mam zrobić hcg zeby wykluczyć pozamaciczna. Choć usg na to nie wskazuje. Także ja się żegnam. I życzę wszystkim spokojnej ciąży i żebyście w tym samym gronie dotrwały do końca.

Nie byłam w szpitalu. Ale prywatnie u lekarza. Ciąży w macicy nie ma, w poniedzialek mam zrobić hcg zeby wykluczyć pozamaciczna. Choć usg na to nie wskazuje. Także ja się żegnam. I życzę wszystkim spokojnej ciąży i żebyście w tym samym gronie dotrwały do końca.
Bardzo mi przykro, trzymaj się

reklama
Strasznie mi przykro, tulę mocno!

Do góry