reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Wzielam luteine wczoraj. Na szczescie dostalam kiedys od gina w Polsce i mam nowe opakowanie.
To bierz koniecznie... tam jest inny świat one podajcie do ciąży. Jaka masz dawkę. 2x100 powinno wystarczyć. I ewentualnie nospa przy bólach brzucha. Odpoczywaj dużo o ile to możliwe przy dziecku.

reklama
Wiesz moze czy luteine podjezykową mozna stosowac dopochwowo? Kiedys tak slyszalam.
Nie słyszałam nic takiego. Niby ten sam składnik. Ale chyba bym nie testowała na sobie. Jakbyś potrzebowała to.daj znać bo mam zapasy ż poprzedniej ciąży i za jakieś pół roku termin się kończy...

@Zola91 trzymam kciuki zeby bylo juz dobrze, bierz ta luteine, na pewno nie zaszkodzi i lez ile sie da
@Ania199 co do samopoczucia to ciagle jakies mdlosci,albo napady glodu ale brak specjalnej o ochoty na cokolwiek

Dziewczyny mam pytanie, czy Wy tak robicie, czy Wam na tym zalezy, ze chodzicie do lekarza prowadzocego, ktory pracuje w szpitalu w ktorym chcecie rodzic????
Ja tak chcialam, ale teraz po tej akcji z tym moim lekarzem mysle czy go nie zmienić, a wtedy chodzilabym do innej lekarki, a rodzila w innym szpitalu gdzie ona nie pracuje..

Patula ja teraz chodze do lekarza- wlascicielki kliniki w ktorej bede rodzic, do niej trafilam z przypadku, po prostu trafil sie wolny termin, dopoiero pozniej doczytalam ze to wlascicielka. W pierwszej ciazy tez chodzilam do lekarza ktory pracowal w szpitalu w ktorym chcialam rodzic, po czym okazalo sie ze jak sie zaczelo on byl na jakies konferencji gdzies w Anglii... takze sugruj sie tym, zeby lekarz prowadzacy ciaze byl kompetentny i dobry a rodzisz i tak z polozna...

reklama
Witajcie dziewczyny!
Mogę do Was dołączyć?
Nazywam się Kasia, wczoraj dowiedziałam się że zostanę po raz drugi mamą
Z kalkulatora wynika że termin przypada na 28 maj w dzień urodzin mojej córki:)

Do góry