jako takiego bólu nie czuję, ale czasami coś tam w brzuchu czuję, ciężko to określić, takie jakby rozpieranie, takie ćmienie, z pęcherzem też często latam do wc, ale to może być przez tą torbielNo wlasnie jutro mam pierwsza wizyte bede w 6t 0d jestem dokladnie pewna w jaki dzien zaszlam bo wiem kiedy mialam owulacje wiec w razie jakichkolwiek wątpliwość lekarza czy ciaza za mala bd pewna.
Czy mialyscie bole podbrzusza? Ja non stop moze nie ze boli ale tak czuje i taki nacisk na pęcherz juz zaczynam panikowac ze pewnie cos nie tak
reklama
to mocno trzymam kciuki za jutrzejszą wizytęNo wlasnie jutro mam pierwsza wizyte bede w 6t 0d jestem dokladnie pewna w jaki dzien zaszlam bo wiem kiedy mialam owulacje wiec w razie jakichkolwiek wątpliwość lekarza czy ciaza za mala bd pewna.
Czy mialyscie bole podbrzusza? Ja non stop moze nie ze boli ale tak czuje i taki nacisk na pęcherz juz zaczynam panikowac ze pewnie cos nie tak
anieok
Fanka BB :)
Dokładnie wiesz kiedy miałaś owulacje, ale od owulacji do zaplodnienia i implantacji różnie mija. To nie jest stały czas. U jednych implantacja nastepuje po 6 dniach od owulacji u innych po 12 dniach. Wiec tydzien np na usg w tak wczesnej ciąży to bardzo dużo. Na nic sie nie nastawiaj bedzie dobrze!No wlasnie jutro mam pierwsza wizyte bede w 6t 0d jestem dokladnie pewna w jaki dzien zaszlam bo wiem kiedy mialam owulacje wiec w razie jakichkolwiek wątpliwość lekarza czy ciaza za mala bd pewna.
Mnie brzuch boli codziennie od klucia, czasem bole jak na okres po ciagniecia w pachwinach. Myślę że to wszystko jest ok. Znaczy że macica rośnie.
zniewolona
Anieok no wlasnie tez mam taki bol nie bol tylko ciagniecie parcie ciężko określić. Dam jutro znac jak po wizycie.Dokładnie wiesz kiedy miałaś owulacje, ale od owulacji do zaplodnienia i implantacji różnie mija. To nie jest stały czas. U jednych implantacja nastepuje po 6 dniach od owulacji u innych po 12 dniach. Wiec tydzien np na usg w tak wczesnej ciąży to bardzo dużo. Na nic sie nie nastawiaj bedzie dobrze!
Mnie brzuch boli codziennie od klucia, czasem bole jak na okres po ciagniecia w pachwinach. Myślę że to wszystko jest ok. Znaczy że macica rośnie.
1
174974
Gość
Ja jutro lecę powtórzyć betę i mam nadzieję, że będzie przyrost taki jaki powinien być. Test dzisiaj zrobiłam już normalny 25mIU i kreska już na prawdę dobrze widoczna a tym bardziej, że zrobiona z któregoś tam z kolei moczu bo w środku dnia a tez sporo piłam. Stresowałam się rano, ciągnął mnie tak brzuch dziwacznie, ale jak ten test zrobiłam to się uspokoiłam i już nic nie ciągnie.
anieok
Pokaż tesciorJa jutro lecę powtórzyć betę i mam nadzieję, że będzie przyrost taki jaki powinien być. Test dzisiaj zrobiłam już normalny 25mIU i kreska już na prawdę dobrze widoczna a tym bardziej, że zrobiona z któregoś tam z kolei moczu bo w środku dnia a tez sporo piłam. Stresowałam się rano, ciągnął mnie tak brzuch dziwacznie, ale jak ten test zrobiłam to się uspokoiłam i już nic nie ciągnie.
1
174974
Gość
Od dołu dzisiejszy 25mIU, wyżej wczorajszy 10mIU i przedwczorajszy również 10mIUPokaż tescior
Załączniki
justjestem
Moderatorka
Migdalove sa sa [emoji4]
Anieok u mnie chusta sie nie sprawdzila, tula do tej pory rzadzi za to [emoji4]
Mnie chodzi o taka glebsza organizacje, dobudzenie mlodzika, ubranie go, w tym czasie pewnie niemowlaczek bedzie chcial piers [emoji85][emoji4]
Ale mialam sen! Ze urodzilam blizniaki w 35 tc i tyle lekow mi dali ze nie pamietam porodu (mam traume po pierwszym porodzie)
Anieok u mnie chusta sie nie sprawdzila, tula do tej pory rzadzi za to [emoji4]
Mnie chodzi o taka glebsza organizacje, dobudzenie mlodzika, ubranie go, w tym czasie pewnie niemowlaczek bedzie chcial piers [emoji85][emoji4]
Ale mialam sen! Ze urodzilam blizniaki w 35 tc i tyle lekow mi dali ze nie pamietam porodu (mam traume po pierwszym porodzie)
1
174974
Gość
A mi się zawsze śni, że rodzę przedwcześnie i nie mamy wyprawki.
reklama
justjestem
Moderatorka
A mi się zawsze śni, że rodzę przedwcześnie i nie mamy wyprawki.
Ciotki w forum pomoga [emoji12][emoji4]