reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Witajcie. Wiecie co? Mam ambitny plan testować dopiero gdy @ nie przyjdzie. Ciekawe czy dam radę tyle wytrzymać. Narazie nie mam żadnych objawów ani ciążowych ani okresowych. Trzymajcie za mnie kciuki abym dała radę.

reklama
Zostań z nami. Ja też jeszcze nie wiem czy się uda. Bardzo bym chciała ale to pierwszy cykl teraz a przy pierwszym dziecku tak łatwo nie było.
U mnie odwrotnie. Pierwsza ciąża od razu w 1 cyklu, druga pi 2,5 roku starań, trzecia znowu od razu, choć tu niestety było poronienie.
Zostanę z wami,no pewnie, bardzo mi miło. :happy2: Jak nie,to staraczki albo czerwiec. :-p

Karotka zostań tutaj z nami :) przecież tutaj wszystkie jesteśmy jeszcze na etapie testowania bądź oczekiwania na test dopiero :p ja mam do testu jeszcze minimum tydzień ech... Jak żyć?!?

Też się zastanawiałam ile z nas zostanie na majowkach . Bo wiecie, kiedy staraliśmy się o drugie dziecko, to dość intensywnie udzielalam się na staraczkach. :rolleyes: Była super atmosfera, ogólnie w ogóle było fajnie. No i jakoś przy 3 ciąży nie mogłam się wpasowac. :no: Dziewczyny się już znały i w sumie zazdroscilam im tego.:laugh2: I dlatego pomyślałam, że może tu zostać, może czerwiec....

reklama
Też się zastanawiałam ile z nas zostanie na majowkach . Bo wiecie, kiedy staraliśmy się o drugie dziecko, to dość intensywnie udzielalam się na staraczkach. :rolleyes: Była super atmosfera, ogólnie w ogóle było fajnie. No i jakoś przy 3 ciąży nie mogłam się wpasowac. :no: Dziewczyny się już znały i w sumie zazdroscilam im tego.:laugh2: I dlatego pomyślałam, że może tu zostać, może czerwiec....
A powiedz dlaczego u ciebie są takie przerwy w miesiączkach? Mówiłaś że od czerwca nic. Mówiła ci ginekolog skąd to wynika

Do góry