reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Hej dziewczyny! Jestem z kwietniówek i przyszłam zajrzeć co u Was :)
Jesteście już na głównych wątkach [emoji2][emoji2]
Dżasta- testuj, testuj [emoji1] ja zrobiłam trzy z negatywami, ale czwarty już był pozytyw. Jak masz być w ciąży to będziesz [emoji12] a może dowiesz się wcześniej.

Dla wszystkich ciążówek gratulacje, a dla testujących powodzenia i trzymam kciuki!
Dziękuję kochana [emoji8] napisz co u Ciebie ? Jak fasolka sie rozwija ? :) który to juz tc?

Ja dzisiaj pierwszy dzień w pracy bylam po 2 tyg urlopu. Szybko zleciało bo mnóstwo roboty było. I czekam ciagle czy coś w przyszłym tygodniu @ przyjdzie czy może przez kilka miesięcy nie [emoji4] i ciagle wsluchuje się w swój organizm i nie wiem czy faktycznie pobolewa mnie podbrzusze czy po prostu moja psychika chce by mnie pobolewalo [emoji23][emoji23] chodze wszedzie i wszystko wacham i normalnie jakbym miala juz wech wyostrzony [emoji23][emoji23][emoji23] jakie wy macie objawy? Może jeszcze coś znajdę u siebie [emoji23][emoji23]

Ja dzisiaj pierwszy dzień w pracy bylam po 2 tyg urlopu. Szybko zleciało bo mnóstwo roboty było. I czekam ciagle czy coś w przyszłym tygodniu @ przyjdzie czy może przez kilka miesięcy nie [emoji4] i ciagle wsluchuje się w swój organizm i nie wiem czy faktycznie pobolewa mnie podbrzusze czy po prostu moja psychika chce by mnie pobolewalo [emoji23][emoji23] chodze wszedzie i wszystko wacham i normalnie jakbym miala juz wech wyostrzony [emoji23][emoji23][emoji23] jakie wy macie objawy? Może jeszcze coś znajdę u siebie [emoji23][emoji23]

Hehe no to niezłe fazy Cię dopadają :D kiedy u Cb ma być @ ??
Ja w tamtym cyklu się doszukiwałam objawów i nic z tego nie wyszło a teraz mnie nic nie boli, nic nie kłuje więc nie wiem, pewnie też nic nie ma tam :p
A propo testowania to minimum środa rano, bo jutro mam rozmowe w sprawie pracy więc nie chce przez test zachowywać się dziwnie i jutro wolę być w niewiedzy :p

No i już po [emoji4] jest jeden pecherzyk w macicy i z pęcherzykiem żółtkowym na resztę trzeba czekać woec następna wizyty tak jak było planowane za tydzień bo ciąża według usg młodsza o tydzień ale o tym akurat wiedziałam bo wiem kiedy miałam owu

No to całe szczęście , że wszystko jest w jak najlepszym porządku :-) :)

reklama
Ja mam różnie cykle od 26 do 32 teraz ostatnio wyszło że okres ma być w czwartek na 28 dzień. Ale dziś juz beta wyszła :-D

Wow ! :szok:
No to fajnie, że tak szybko wyszło ;) a miałaś jakieś objawy? czułaś coś ?
Ja mam dziś 26dc a chcę zatestować w środę , bo jutro mam rozmowę tak jak pisałam wyżej i nie chce się zestresować jeszcze bardziej :p

Do góry