reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
mi brzuch już wyskoczył. W ciazy z Tobiaszem długo chodziąłmw normalnych ciuchach... a teraz to co innego. Fakt ze troche ubran ciążowych po dwóch ciązach mam więc nie musiałam w żaden sposób się męczyć.

Wow ile tu juz jest naklikane!! Nie nadążam:)
Witam nowe majowe mamusie! Duzo nas juz jest.
Ja z rana byłam na występie syna w przedszkolu, wzruszajace chwile :)
Teraz pomalu przygotowuje jedzonko na sobote, bo stuknie mi 32 lata i robię impreze dla rodziny jak zawsze.
Teraz sie polozylam bo cos mnie kluje brzuszek.
Co do spodni to staram sie juz raczej nosic ciazowe, bo o wiele w nich wygodniej, w zwykłych dopinam sie na styk!
W ogole w teh ciazy to mi szybko ten brzuch rosnie, 4 msc a juz widoczny, co to bedzie w 9-tym? ;)
@Ana650 wspolczuje utraty maluszka, przytulam
@roki_1991 nie mysl o tym snie po prostu i się nie przejmuj
@Violett jak sie czujesz, lepiej Ci z tym brzuszkiem, boli jeszcze, stawia sie?
@Ann_ posylam sposob na spodnie

https://1.bp.blogspot.com/-Tk8Ks8Gr...ZJMDpEt-miEi-PeMbFilRnmBQCLcB/s1600/gumka.png

No to i ja wreszcie się odezwę :) - witajcie :)- mam termin na początek maja i zaczęłam wczoraj 15 tc.Jestem po usg prenatalnym i teście pappa.Wyniki w porządku. To moja trzecia ciąża. Pierwsza zakończyła się poronieniem i mam 6,5 letniego synka. Mam nadzieję że mnie przygarniecie ;)
Witamy cieplo i zapraszamy:-)

@Misiactwo tez.mam cukrzyce ciazowa wiec jesli chcesz porozmawiac to smialo :-)

@Sechmet nie przejmuj sie czy kilka kg wiecej czy mniej. Jesli nie masz problemow zdrowotnych to co za roznica. Wazne ze jestes szczesliwa mama :-)

reklama
Do góry