He he, ciekawe na kiedy ma termin, ale jak już ogłosili, to myślę że jest bardziej zaawansowana, więc obstawiam raczej koniec marca, początek kwietniaDziewczyny jeszcze ksiezna Megan dolaczy do majowek heheh.
Ja dzis wieczorem wizyta, czy ktos tez moze oczekuje?
Co do dzieci w zlobku, przedszkolu, moj maly musial isc do zlobka w wieku 1,5 roczku, stopniowo go przyzwyczajalam po pare godzinek, oswajal sie okolo 2 tygodni, potem juz z pozegnaniem nie bylo problemu i wychodzic zawsze rozradowany.
A i jeszcze wbrew wszystkim stereotypom, ze dziecku dzieje sie krzywda jak idzie do zlobka- ja akurat nie mialam innej opcji typy babcia itd, a do pracy wrocic musialam, Kacper pieknie sie rozwijal i byl szczesliwy wsrod dzieci.
reklama
justjestem
Moderatorka
He he, ciekawe na kiedy ma termin, ale jak już ogłosili, to myślę że jest bardziej zaawansowana, więc obstawiam raczej koniec marca, początek kwietnia
Ja tak samo [emoji4]
Ja dopiero 26.10, ale trzymam kciuki za twoją wizytę i czekam na dobre wieściDziewczyny jeszcze ksiezna Megan dolaczy do majowek heheh.
Co do dzieci w zlobku, przedszkolu, moj maly musial isc do zlobka w wieku 1,5 roczku, stopniowo go przyzwyczajalam po pare godzinek, oswajal sie okolo 2 tygodni, potem juz z pozegnaniem nie bylo problemu i wychodzic zawsze rozradowany.
A i jeszcze wbrew wszystkim stereotypom, ze dziecku dzieje sie krzywda jak idzie do zlobka- ja akurat nie mialam innej opcji typy babcia itd, a do pracy wrocic musialam, Kacper pieknie sie rozwijal i byl szczesliwy wsrod dzieci.
;-)Ja tak samo [emoji4]
justjestem
Moderatorka
A tak swoja droga ciekawe jak w rodzinie królewskiej prowadzona jest ciąża. Czy tez sa dwa usg itp.
gooskaw
Fanka BB :)
Ja juz po wizycie:-) dzis sie Klusek rusza jak szalony, serduszko ladnie bije. Jestem troszke spokojniejsza chociaz dzis mnie brzuch ćmi i czasami boli caly dzien. A jak u Ciebie? :-)Dziewczyny jeszcze ksiezna Megan dolaczy do majowek heheh.
justjestem
Moderatorka
Mam problem. Moja gin sama stwierdziła ze mam infekcje, a dzis poszlam do apteki zrealizowac recepte ktora mi dala i co? To jakis krem nawilżający przy problemach z suchoscia pochwy, probiotyk. Wtf? nie wiem co mam teraz zrobic. Do swojego w pl pojde dopiero 31/10 to jeszcze ponad dwa tyg [emoji19]
Maaaadzik84
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny temat przedszkoli dziś, mój Wiki bardzo szybko się zaaklimatyzował i widzę ze lubi przedszkole a ja czekam sobie właśnie w kolejce dla odmiany u ortodonty już prawie 3 lata się mecze, mam nadzieje ze jak pojawi się dzidziuś już będę mieć proste ząbki
reklama