reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Co do porodów. Ja oba po wywolywaniu.
Z synem dostałam.oksy i przebili mi pecherz około 17. Jak szłam na porodowa to usłyszałam że będę mieć szczęście jak jeszcze dzisiaj urodze. Dostałam znieczulenie i tak mi.było.po nim zimno że zaczęłam zasypiac. Po 20 położna stwierdzila że nauczymy się przec, zajrzala pod prześcieradło i tylko założyła fartuch i wyszła za drzwi i krzyczy "lekarz dziecko.idzie". 2 parte i Tobiasz był. Mnie nacieli bo na IP usg pokazało 4200. Urodził się 3750

Poród z Helenka była to druga oksy, obok mnie na przedporodowej leżały.puerworodki więc jak zaczęły się skurcze nie chciałam ich straszyć. O 12 jak czekajac aby lekarz mnie zobaczył, było dużo cc A to sobota, zrobiła to położna i mówi że pełne rozwarcie. Zadzwoniłam do męża że szybko.ma jechać. On akurat do domu choinke przyniósł ;-) mimo że pędził jak szalony nie zdążył. Bo 15 minut później była Hela. 4250 z nacieciem krocza i bez znieczulenia (bo było za późno już na nie )

Z Tobiaszem przez tydzień nie mogłam siedzieć A sikalam na stojąco. A po Heli od razu "biegalam" jak gdyby nic.

Ja bardzo bałam się że wyślą mnie z nią na cc bo klopsik. Prosiłam lekarzy że ja chce sn

Ann moj porod w Pl wspinam strasznie, tez bylam sama, krzyczalam z boku, polozne nawet sie nie pofatygowaly do mnie, a jak juz jedna przyszla, to taka wredna, szarpala mnie, na sile kazala lezec na plecach, doslownie mnie przybijala do lozka. I teraz zyje nadzieja, ze tu od razu dostane znieczulenie...

reklama
Do góry