Gosia, w pierwszej coazy tak przewrotniw najbardziej utylam przez pierwsze dwa trymetry w ostatnim przybyl mi tylko kilogram.To dopiero początek ciąży a Wy już o wadze? Poczekajcie do 3trymestru gdzie się tyje realnie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gosia, w pierwszej coazy tak przewrotniw najbardziej utylam przez pierwsze dwa trymetry w ostatnim przybyl mi tylko kilogram.To dopiero początek ciąży a Wy już o wadze? Poczekajcie do 3trymestru gdzie się tyje realnie :-)
To musi być stresujące. Te krwawienia z niego mogą być cała ciążę?Ja nie moge spac w ogole na lewym boku, bo wtedy polip sie uaktywnia i krwawie, ciezko sie tak kontrolowac w nocy, dzis sie zapomnialam i znowu...ech..
A jeszcze tyle miesięcy do końca. Ciekawe skąd masz ten ból..A ja tak samo jak w pierwszej ciazy tak i teraz mam bol żeber. Jest on tak męczący, ze nie moge normalnie siedziec, a lezec tylko plecach