reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Made trzymamy kciuki za udana wizyte [emoji4] koniecznie zdaj relacje jak bedziesz po. Ja w pierwszej przytylam 15kg, w drugiej 2kg ale bylam na diecie cukrzycowej. Teraz pewnie tez czeka mnie cukrzyca bo ponoc jak jest w jednej to w nastepnej tez bedzie ;-)

@sunmaggy @szara mysle o Was cieplo i trzymam kciuki z calej sily!

Dzien dobry :) dzisiaj wreszcie dzien mojej wizyty. Mam nadzieje, ze uslysze serduszko i wszystko bedzie ok. Bardzo sie denerwuje

Zobaczysz, będzie to najwspanialszy dźwięk jaki dziś usłyszysz:-)
Ja jak usłyszałam nasze serduszko to do wieczora chodziłam i sie uśmiechałam na każdym kroku do męża i wiedział o co chodzi i też zęby pokazywał w uśmiechu:D

Ann ja jak zaczelam sie starac o Marcela to trafilam na grupe staraczek, kilkanascie dziewczyn, zalozylysmy sobie zamkniety watek i tak juz razem tam jestesmy jakos cztery lata, przez te cztery lata wspieramy sie, pomogamy, radzimy. Dziewczyny, kilka tez weteranek, maja niesamowita wiedze i daja ogrom ciepla mimo przyjsc, wiec wiedzialam, ze trzeba isc na bete i pozniej poszlam, ale nie moglam doczekac sie tej wizyty u lekarza i bylam taka zawiedzona, ze jak to jeszcze nic nie widac?!

Rossiczka to wam sie trafilo [emoji4]

Szara ja mocno wierze, ze bedzie dobrze [emoji4]

Sunmaggy idz lepiej skontroluj. Lepiej czesciej niz raz za malo.

Powodzenia Made [emoji4]

Violett ja w pierwszej wchudlam ale wymiotowalam. Teraz sie nie waze. Przed ciaza wazylam 51. A teraz nie wiem. Nie lubie sie wazyc. Waga nie jest adekwatna do niczego.

A ja tak samo jak w pierwszej ciazy tak i teraz mam bol żeber. Jest on tak męczący, ze nie moge normalnie siedziec, a lezec tylko plecach :o

reklama
Ja nie moge spac w ogole na lewym boku, bo wtedy polip sie uaktywnia i krwawie, ciezko sie tak kontrolowac w nocy, dzis sie zapomnialam i znowu...ech..
To musi być stresujące. Te krwawienia z niego mogą być cała ciążę?
A ja tak samo jak w pierwszej ciazy tak i teraz mam bol żeber. Jest on tak męczący, ze nie moge normalnie siedziec, a lezec tylko plecach :o
A jeszcze tyle miesięcy do końca. Ciekawe skąd masz ten ból..

Do góry