reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

reklama
Made trzymamy kciuki za udana wizyte [emoji4] koniecznie zdaj relacje jak bedziesz po. Ja w pierwszej przytylam 15kg, w drugiej 2kg ale bylam na diecie cukrzycowej. Teraz pewnie tez czeka mnie cukrzyca bo ponoc jak jest w jednej to w nastepnej tez bedzie ;-)

@sunmaggy @szara mysle o Was cieplo i trzymam kciuki z calej sily!

Dzien dobry :) dzisiaj wreszcie dzien mojej wizyty. Mam nadzieje, ze uslysze serduszko i wszystko bedzie ok. Bardzo sie denerwuje

Zobaczysz, będzie to najwspanialszy dźwięk jaki dziś usłyszysz:-)
Ja jak usłyszałam nasze serduszko to do wieczora chodziłam i sie uśmiechałam na każdym kroku do męża i wiedział o co chodzi i też zęby pokazywał w uśmiechu:D

Ann ja jak zaczelam sie starac o Marcela to trafilam na grupe staraczek, kilkanascie dziewczyn, zalozylysmy sobie zamkniety watek i tak juz razem tam jestesmy jakos cztery lata, przez te cztery lata wspieramy sie, pomogamy, radzimy. Dziewczyny, kilka tez weteranek, maja niesamowita wiedze i daja ogrom ciepla mimo przyjsc, wiec wiedzialam, ze trzeba isc na bete i pozniej poszlam, ale nie moglam doczekac sie tej wizyty u lekarza i bylam taka zawiedzona, ze jak to jeszcze nic nie widac?!

Rossiczka to wam sie trafilo [emoji4]

Szara ja mocno wierze, ze bedzie dobrze [emoji4]

Sunmaggy idz lepiej skontroluj. Lepiej czesciej niz raz za malo.

Powodzenia Made [emoji4]

Violett ja w pierwszej wchudlam ale wymiotowalam. Teraz sie nie waze. Przed ciaza wazylam 51. A teraz nie wiem. Nie lubie sie wazyc. Waga nie jest adekwatna do niczego.

A ja tak samo jak w pierwszej ciazy tak i teraz mam bol żeber. Jest on tak męczący, ze nie moge normalnie siedziec, a lezec tylko plecach :o

reklama
Ja nie moge spac w ogole na lewym boku, bo wtedy polip sie uaktywnia i krwawie, ciezko sie tak kontrolowac w nocy, dzis sie zapomnialam i znowu...ech..
To musi być stresujące. Te krwawienia z niego mogą być cała ciążę?
A ja tak samo jak w pierwszej ciazy tak i teraz mam bol żeber. Jest on tak męczący, ze nie moge normalnie siedziec, a lezec tylko plecach :o
A jeszcze tyle miesięcy do końca. Ciekawe skąd masz ten ból..

Do góry