G
gosc19
Gość
Mnie tak.dzewczyny czy was tez boli brzuch bardziej na wieczor?? dzisiaj pierwszy dzien nie bolal mnie w ciagu dnia, no moze ze 2x... ale wieczorem boli zawsze czesciej i intensywniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie tak.dzewczyny czy was tez boli brzuch bardziej na wieczor?? dzisiaj pierwszy dzien nie bolal mnie w ciagu dnia, no moze ze 2x... ale wieczorem boli zawsze czesciej i intensywniej
aaaa to nie wiedzialam ze zielona nie jest zalecana... ja tez pije rozme herbaty wiec z tej ztezygnujeNikoś sypia przynajmniej 2h w dzien, ale zasypia późno nawet o 21 jak dziś, a !Marceli pew ie wcześnie zasypia co? Tak. Ja biorę też ApapMama ginekolog kiedyś mówiła że zielonej herbaty nie zaleca się w ciąży, mięta tak. Ale może zgłębić temat lepiej jak się to interesuje. Ja lubię zielona ale inne też więc dla mnie to nie problem.
Mój mały synek jutro kończy 4 lata. Kiedy to minęło [emoji7][emoji7]
Na pewno nie chciałam upominać, ani nic w takim stylu:-)Nigdy nie bylam na zadnej diecie, nawet nie wiem ile kalorii zjadam dziennie. Przypilnuje sie z tym piciem, dzieki za upomienie
Ann, wdzystkiego dobrego dla synka!!! Niech sie spelnia jego dzieciece marzeniaNikoś sypia przynajmniej 2h w dzien, ale zasypia późno nawet o 21 jak dziś, a !Marceli pew ie wcześnie zasypia co? Tak. Ja biorę też ApapMama ginekolog kiedyś mówiła że zielonej herbaty nie zaleca się w ciąży, mięta tak. Ale może zgłębić temat lepiej jak się to interesuje. Ja lubię zielona ale inne też więc dla mnie to nie problem.
Mój mały synek jutro kończy 4 lata. Kiedy to minęło [emoji7][emoji7]