reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Ann normalnie o chodzi spac o 19 ale dzis wstal o 7 i dopiero kladzie sie spac [emoji849]

Marcelik za miesiac konczy dwa latka, tez nie moge uwierzyc, ze to juz. Kiedy? [emoji15]

Ostatnia edycja:
Nikoś sypia przynajmniej 2h w dzien, ale zasypia późno nawet o 21 jak dziś, a !Marceli pew ie wcześnie zasypia co? Tak. Ja biorę też ApapMama ginekolog kiedyś mówiła że zielonej herbaty nie zaleca się w ciąży, mięta tak. Ale może zgłębić temat lepiej jak się to interesuje. Ja lubię zielona ale inne też więc dla mnie to nie problem.

Mój mały synek jutro kończy 4 lata. Kiedy to minęło [emoji7][emoji7]
aaaa to nie wiedzialam ze zielona nie jest zalecana... ja tez pije rozme herbaty wiec z tej ztezygnuje ;)

mi sie udalo po okropnej nie przespanej nocy nie zrobic jednak drzemki mam nadzieje ze padne jak kawka dzisiaj i przespie caaaala noc :D

Podziwiam Was. Ja najpozniej o 21.30 ide spac i to kiedy maz ma druga zmiane... tak to padam o 20.30 jakby mi ktos odlaczyl baterie:p

Nikoś sypia przynajmniej 2h w dzien, ale zasypia późno nawet o 21 jak dziś, a !Marceli pew ie wcześnie zasypia co? Tak. Ja biorę też ApapMama ginekolog kiedyś mówiła że zielonej herbaty nie zaleca się w ciąży, mięta tak. Ale może zgłębić temat lepiej jak się to interesuje. Ja lubię zielona ale inne też więc dla mnie to nie problem.

Mój mały synek jutro kończy 4 lata. Kiedy to minęło [emoji7][emoji7]
Ann, wdzystkiego dobrego dla synka!!! Niech sie spelnia jego dzieciece marzenia :)

Jesli chodzi o picie to ja bardzo duzo pilam przed ciaza, zawsze staralam sie zdrowo, duzo wody i ziolowych herbat. W tej ciazy mdli mnie praktycznie po wszystkim, wiec wczoraj w desperacji kupilam cole. Poczulam ulge, ale na krotko [emoji14]

reklama
@gooskaw
Byłam u lekarza!

Są dwa pęcherzyki, dwa zarodki, narazie bije jedno serduszko. 6 tydzien. Na ta chwile ciężko stwierdzić czy drugie zacznie bić czy nie. Kolejna wizyta za 3 tyg

Do góry