reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Ja wydzieliny nie mam jakoś dużo ale pamiwtam ze w poprzednich ciążach dużo jej było.

Cd rodzeństwa to córka się pewnie ucieszy ale syn to nie jestem taka pewna bo to taki mamusi syneczek

bylam w czwartek u gin... powiedziala ze niektore kobiety tak maja... ale jestem ciekawa czy ktoras z was tez ma albo miala i jak dlugo to trwalo... u mnie 4 dzien... jest to czas kiedy powinnam miec @...
No właśnie, trochę długo. Ja bym jednak pojechała. Będziesz spokojniejsza. Jestem zdania że lepiej pojechać raz za dużo niż raz za mało. Jedz i nie mów ze byłam u gina. Powiedz ze zaczęła plamic. Zrób ci usg, zbadaja. Będziesz napewno spokojniejsza

No właśnie, trochę długo. Ja bym jednak pojechała. Będziesz spokojniejsza. Jestem zdania że lepiej pojechać raz za dużo niż raz za mało. Jedz i nie mów ze byłam u gina. Powiedz ze zaczęła plamic. Zrób ci usg, zbadaja. Będziesz napewno spokojniejsza
poczekam do poniedzialku bo powinnam wtedy skonczyc @ jak nie przestanie to pojade do mojej gin i zrobi usg na cito powiem ze jest wiecej (sklamie) i bedzie musiala zrobic usg....

reklama
Do góry