reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Moja mama wie od pozytywnego testu, a tata i siostra po usg i serduszku. Rodzina.mojego Em nie wie. Nie wiem kiedy im powiemy.

Cieszę się z dobrych nowin i trzymam kciuki za Wasze wizyty !

Ja w poniedziałek idę. Ciężko mi uwierzyć to już 9 tydzień ;-)

Dzień dobry :) u mnie dzisiaj 9tc3d i wizyta u lekarza :) nie mogę się doczekać a do 18:30 jeszcze dużo czasu [emoji58]
Jestem mega chora i strasznie się mecze, może DR podpowie mi jakiś magiczny lek który mogę przyjąć ! W pracy już ledwo siedzę ...
Jeśli chodzi o ciąże to u mnie wie tylko Niemąż i moja kuzynka. Rodzinka i znajomi z pracy dowiedzą się po pierwszych prenatalnych jak wszystko wyjdzie OK.
Miłego i ciepłego !!! dnia wszystkim :)

Hej dziewczyny powodzenia dla wszystkich na dzisiejszych wizytach bo chyba mialo byc ich troche. Ja mam swoja o 10 rano wiec trzymac kciuki za piekne serduszko. Dzis mija 7 tydz.

Cześć dziewczyny. Ja tak nieśmiało Was czytam i czytam, że w końcu postanowiłam wyjść zza miotły:-) Dołączam do Was z moim pięknym serduszkiem ❤ wystaranym po boju 2 lat. Marzenia się spełniają:-) teraz tylko czekam do bezpieczniejszej granicy 12 tygodni...

Powodzenia na Waszych wizytach, oby ten dźwięk serduszka upiększył Wam ciąże :-)

reklama
Do góry