reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
tylko wyszło że mam nadżerke... pani dr pobrała chyba cytologie :errr: ta nadżerka to mnie przeraziła bo byłam tydz temu u gin prywatnie i nic nie mówił że mam nadżerke! :no:

tylko wyszło że mam nadżerke... pani dr pobrała chyba cytologie :errr: ta nadżerka to mnie przeraziła bo byłam tydz temu u gin prywatnie i nic nie mówił że mam nadżerke! :no:
Nic sie nie martw wazne ze ciaza w pożądku ja mam 4cm cyste na jajniku i lekarz kazal narazie sie tym nie martwić
Ja juz czekam pod gabinetem i zaraz mnie nerwy Zjedzą

Powodzenia na wizytach i gratulacje dla kolejnych ktore juz zobaczyly swoj maly cud [emoji173]
O jakie usg pytasz? Na nfz sa ogolnie trzy usg.

Ja już po wizycie. Niestety nic nie było widać, dosłownie nic. Lekarz mnie uspokoił że to wcale nie musi być pozamaciczna i za 12 dni czyli 8 października mam kolejną wizytę. Jutro jadę na badania krwi, moczu i na betę. Ogólnie lekarz tak jakby coś tam widział, ale mówi, że musimy dać chwilę czasu.

reklama
Do góry