G
gosc19
Gość
Jest ciąża Ale bardzo wczesna [emoji4] skierowanie na badania. Następna wizyta 16.10[emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest ciąża Ale bardzo wczesna [emoji4] skierowanie na badania. Następna wizyta 16.10[emoji7]
Nic sie nie martw wazne ze ciaza w pożądku ja mam 4cm cyste na jajniku i lekarz kazal narazie sie tym nie martwićtylko wyszło że mam nadżerke... pani dr pobrała chyba cytologie ta nadżerka to mnie przeraziła bo byłam tydz temu u gin prywatnie i nic nie mówił że mam nadżerke!
trzymam kciuki!Nic sie nie martw wazne ze ciaza w pożądku ja mam 4cm cyste na jajniku i lekarz kazal narazie sie tym nie martwić
Ja juz czekam pod gabinetem i zaraz mnie nerwy Zjedzą
Nie przejmuj się. Nadżerką zajmiesz się po porodzie ;-) ona nie zagraża dziecku.tylko wyszło że mam nadżerke... pani dr pobrała chyba cytologie ta nadżerka to mnie przeraziła bo byłam tydz temu u gin prywatnie i nic nie mówił że mam nadżerke!
usg w ciąży, ale już wujek google mi powiedział ;pPowodzenia na wizytach i gratulacje dla kolejnych ktore juz zobaczyly swoj maly cud [emoji173]
O jakie usg pytasz? Na nfz sa ogolnie trzy usg.
Chodzi ci o prenatalne? Jeśli o te, to w sumie u mnie nie ma na NFZ.dziewczyny usg na NFZ zawsze jest w 11 tyg?