reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Cer wspolczuje.
Witaj Zola.
Ja dziewczyny jestem po wizycie, plamienia które mam sa z polipa doczesnej, to nic groźnego, ale za to nie widac jeszcze cialka żółtego dzis jest 5tyg6dz. Za tydzien sądna wizyta.Mam juz kilka niepowodzen na swoim koncie dlatego nie mam pojecia w ktora strone to sie potoczy. Pecherzyk urosl.

reklama
Zrobili mi wreszcie to usg,akurat zgrali się idealnie czasowo z wyciszeniem mojego krwawienia(które teraz przeszło w malutkie plamienie). Widać było pęcherzyk,ale nic więcej nie mogą mi powiedzieć,nie wiedzą czy to krwawienie jest początkiem poronienia. Zrobili mi bete,jeszcze tu posiedzę więc 2 h by czekać na wynik. Ogółem pani doktor powiedziała,że muszę się skonsultować z lekarzami że swojej kliniki,by to spece od in vitro ocenili mój stan,bo w sumie oni się nie znają:/ także nadal czekam,co ze mną bedzie

Już w domu. Plamień nie ma, pęcherzyk 6,1mm-ale bez zarodka,beta 5581. Czy nie za wysoka beta jak na tak wczesny tydzień? Taka to chyba pojawia się w 5tym...
W szpitalu kazali mi jutro dzwonić do kliniki i wymusić na nich,by któryś z ich lekarzy przyjął mnie na wizytę i ocenił sytuację.

Cera kazde labolatorium ma normy, ale one zazwyczaj maja duza rozpiętości,nie martwilabym sie ze jest za wysoka. Lekarz pewnien kaze Ci czekac na rozwoj sytuacji

Cer, ja też bym nie martwila się wyższa beta. Miałaś transfer pojedynczy ?

Odpoczywaj jak najwięcej, mam nadzieję że to był tylko incydent który więcej się nie powtórzy

Ma ktoś dzisiaj wizytę ?

reklama
Właśnie mam pytanie robiłam bete w diagnostyce, a 48h wypadało w sobotę więc powtarzałam w innym labku ktore było otwarte. Myślicie że może być nie dokońca wiarygodnie?

Do góry