reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

szkoda,ze nie ma domowych usg i same nie mozemy podejrzec, na dzisiejsza wizyte czekam jak na wyrok...
przepraszam, bo jestem tutaj nowa wiec jeszcze nie wszystkie historie znam. Wiem jednak jedno, w ciazy najważniejszy jest spokój. Nasz stres na pewno nikomu nie pomoze, tylko może zaszkodzić.
TRzymam kciuki, żeby nie był to żaden wyrok tylko wspaniały dzień z mega dobrymi wiadomościami !

reklama
Just mogę bo zabrać, zawsze chodziliśmy we trójkę, ja mąż i Wiktor na wizyty w drugiej ciąży, ale Łukasz rano nie może iść ze mną. Nie potrafię sobie wyobrazic wizyty z 2latkiem. Badanie na fotelu potem usg.. chyba ze macie jakies doswiadczenia i cos mi doradzicie. Moge pojechac z nim i z bliskim sasiadem, ktory jest prawie jak rodzina i podczas mojej wizyty zostałby może z nim na korytarzu, ale to tez nic pewnego. Sama nie wiem co zrobic.

Ann jako takiego doswiadczenia nie mam u gina, ale bylam z nim u chirurga, on sie mega wstydzil i siedzial gdzecznie na krzesle [emoji4] ale to wiadomo, zalezy od dziecka i od lekarza. Jesli bedzie taka koniecznosc to wez go, powiedz, ze bedziecie ogladac braciszka/siostrzyczke i musi byc chwilke grzeczny, moze wysiedzi [emoji4]

Dziewczyny ja się pewnie za chwilę z wami pożegnam,właśnie zaczęłam krwawić,czekam w szpitalu na badanie:(

Dzięki dziewczyny. Nie wiem jak tu przeżyje,w rejestracji powiedzieli że najpierw zbadają kobiety w widocznej ciazy,potem dopiero mnie....jestem tu już 2 h,4 panie były przede mną,dwie już poszły,ale teraz przyszły kolejne dwie z brzuchami...Czyli cały czas przede mną 4 osoby...

reklama
Cer i jak sytuacja?

Ann pisałaś że na październik Ci u gina umówili, ja dzisiaj zadzwoniłam do mojego a on do 20 września jest na urlopie a zapisy ma na październik. Jutro ide na nfz żeby był ślad w karcie że byłam. Pewnie da mi skierowanie na usg za jakies 3tyg bo tam nie ma w gabinecie. A jak mój bedzie to poprostu przeniosę karte.

Do góry