reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

O nieee!!! Smuteczek... Ale cieszę się, że masz takie pozytywne nastawienie. Skupisz się na nowej pracy i może samo z siebie pyknie w najmniej oczekiwanym momencie [emoji6]
Ja już chyba też powoli się stąd będę zawijać, ledwo mi czasu starczy żeby Kwietniowki nadrabiac...
Dziewczyny, wszystkiego dobrego!!!

Też mam taką nadzieję , że będzie tak jak mówisz :)
Tobie również wszystkiego dobrego a przede wszystkim wspaniałej i bezobjawowej ciąży ;) Trzymaj się kochana ;**

reklama
Dziękuję bardzo :) mam nadzieję, że wszystko u góry jest zapisane i na wszystko przyjdzie odpowiednia pora :D

Mi również przykro , że tylko jedna kreska u Cb , ale póki nie ma @ jest nadzieja ;)
A nawet jeśli przyjdzie to kolejny cykl jest szansą dla Was :)

Dziękuję , a Tobie spokojnej i bezproblemowej ciąży życzę :)
Dzięki za życzenia ale narazie to u mnie @ [emoji6] moze 13cs będzie szczęśliwy [emoji120]

Przed chwilą ponownie zaplamilam A już 3 dni był spokój. Teraz to płomienie miało inny kolor niz przedtem. Do @ mam 3 dni wg kalendarza wiec albo to było zagniezdzenie mojej fasoli albo rozkreci się @. Od wczoraj dodam że bola mnie piersi. Ale to i przed @ mnie nieraz bolały. No nic czekam dalej co mi los przyniesie [emoji6]

reklama
Przed chwilą ponownie zaplamilam A już 3 dni był spokój. Teraz to płomienie miało inny kolor niz przedtem. Do @ mam 3 dni wg kalendarza wiec albo to było zagniezdzenie mojej fasoli albo rozkreci się @. Od wczoraj dodam że bola mnie piersi. Ale to i przed @ mnie nieraz bolały. No nic czekam dalej co mi los przyniesie [emoji6]
Trzymam kciuki za Dzidziusia :) ja mam jutro owulacje. Zobaczymy co z tego będzie.

Do góry