reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2019

reklama
Cześć i czołem drogie użytkowniczki forum! Postanowiłam do Was dziś dołączyć w tym wyjątkowym dla nas wszystkich czasie. Co prawda jeszcze nie wiem czy mam z czym, bo dopiero 8 dni po owu. No ale tak jak wszystkie tu jestem dobrej myśli. Pozdrawiam wszystkich gorąco.

Cześć i czołem drogie użytkowniczki forum! Postanowiłam do Was dziś dołączyć w tym wyjątkowym dla nas wszystkich czasie. Co prawda jeszcze nie wiem czy mam z czym, bo dopiero 8 dni po owu. No ale tak jak wszystkie tu jestem dobrej myśli. Pozdrawiam wszystkich gorąco.
Witamy i kciuki za pozytywny wynik [emoji4] kiedy chcesz testować? Napisz coś więcej o sobie?

Hej dziewczyny, moge dolaczyc? Termin mam na koniec kwietnia/poczatek maja, wolalabym zeby to jednak byl maj [emoji4]
Je Justyna [emoji4] fajnie jakbyś tu została. Ja mam termin na 7 maja [emoji28] ale nie wiem czy ogarnę ten wątek przy dwójce moich chłopaków, kiedy już się na Maxa dziewczyny rozkręcą. A jak tam u ciebie, jak Marceli?
Pewnie że możesz dołączyć [emoji3] ja też jakoś wolałabym maj a że termin też na koniec kwietnia to szanse są [emoji16]
Ogarniasz dwa wątki? [emoji4] tu na razie mało co się pisze w sumie. To na plus też dla mnie hehe bo urlop w Polsce i jakoś mało czasu miałam.
Przed chwilą ponownie zaplamilam A już 3 dni był spokój. Teraz to płomienie miało inny kolor niz przedtem. Do @ mam 3 dni wg kalendarza wiec albo to było zagniezdzenie mojej fasoli albo rozkreci się @. Od wczoraj dodam że bola mnie piersi. Ale to i przed @ mnie nieraz bolały. No nic czekam dalej co mi los przyniesie [emoji6]
Ciekawe co to u Ciebie. Ale zagnieżdżanie to chyba powinna być chwila. Zresztą ja nie mialam w żadnej z moich ciąż plemienia implantacyjnego, a miałam ich 5, więc to chyba nie zawsze występuje.
Czekamy na wynik testu, kiedy robisz?

Ann_ narazie tak [emoji16] ale tak jak piszesz to kwestia tego że tutaj jeszcze mało co się pisze. A jestem i tu i ma kwietniowkach bo nie wiem jaki będę mieć termin. Dowiem się dzisiaj po wizycie

Ann u nas zmiany zupelne [emoji4]Marceli jest baaardzo grzeczny, choc zaczal sie budzic w nocy jak niemowlak, my mieszkamy 40 km od Zurych, za dwa tyg idzie na 3 h do takiego malutkiego przedszkola (4 maluszkow na jedna opiekunke), opiekunka jest polka, ale zajecia sa prowadzone po niemiecku, Pani zrozumie jesli on cos do niej powie po polsku, ale zlapie szybko niemiecki [emoji4]
Super, ze sie udalo, trojka maluszkow to juz bedzie Wyzwanie! A jak Twoje maluchy? [emoji4]

Hej! Jeszcze sama nie wiem. Pierw myślałam czekać na @, która powinna być czwartek ewentualnie najpóżniej w piątek. Ale powiem szczerze, że wczoraj obleciało mnie milion wątpliwości, że gotowa byłam w nocy biec do apteki. Mam już jedno dziecko, mała ma 20 miesięcy nie było z nią najłatwiej jak była bobaskiem. No i się przestraszyłam czy ogarnę pierw w ciąży jak będę sie gorzej czuła( mam nadzieję, że nie będzie najgorzej), a póżniej z dwoma maluchami. Mąż mówi, że za 9 miesięcy Córcia już będzie duża i bedzie latwo ale sama nie wiem. Nie chcę żeby miało miejsce sytuacja że mała zejdzie na drugi plan przez następne dziecko.

Nie zrozumcie mnie źle. Jeszcze parę tygodni temu nie mogłam siędoczekać kiedy zaczniemy się starać. Normalnie odliczałam czas. A teraz kiedy zadziałaliśmy normalnie trzęsę portkami.... i jak tu zrozumieć kobietę. Jeżeli jestem w ciąży to termin porodu wypadałby na 16. 05 :)

reklama
Hej! Jeszcze sama nie wiem. Pierw myślałam czekać na @, która powinna być czwartek ewentualnie najpóżniej w piątek. Ale powiem szczerze, że wczoraj obleciało mnie milion wątpliwości, że gotowa byłam w nocy biec do apteki. Mam już jedno dziecko, mała ma 20 miesięcy nie było z nią najłatwiej jak była bobaskiem. No i się przestraszyłam czy ogarnę pierw w ciąży jak będę sie gorzej czuła( mam nadzieję, że nie będzie najgorzej), a póżniej z dwoma maluchami. Mąż mówi, że za 9 miesięcy Córcia już będzie duża i bedzie latwo ale sama nie wiem. Nie chcę żeby miało miejsce sytuacja że mała zejdzie na drugi plan przez następne dziecko.
Witaj. Moja córka kończy we wrześniu 19 miesięcy. Też mam masę wątpliwości i obaw ale myślę że będzie dobrze. Damy radę. Niektórzy mają mniejsze różnice wieku między dziećmi i doskonale sobie radzą. Też myślę że gdyby dzidziuś miał się urodzić drugi to będzie już 9 miesięcy większa więc też bardziej samodzielna. Jestem pozytywnej myśli i na Ciebie też przesyłam dobre fluidki :)

Do góry