reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Gratuluję:D Tak jak w pierszej ciąży miałam tylko lekki ból podbrzusza. Teraz tylko czasami jak się przemęczę to trochę boli:) Staram się być dobrej myśli żeby się nie stresować i też mam nadzieję że będzie dobrze:);)
Mnie caly czas boli brzuch mam nadzieje że to dobry znak[emoji4] i cały czas chce mi się spać [emoji23] ciekawe czy to objaw czy po porostu tak się złożyło

reklama
Ja chyba femibion kupie. W pierwszej ciąży też go brałam
emoji4.png
Ja w pierwszej ciąży brałam falvit mama a od 5 msc prenatal duo. Teraz na początek chcę kupić jakieś inne jak pójdę do apteki to może mi coś doradzą. A te femibion są dobre?

Cześć dziewczyny mogę dołączyć?:) w poprzedni wtorek wyszła mi pierwsza blada kreska :biggrin2: termin @ miałam w sobotę i wtedy zrobiłam pierwszą bete wynik 276 wczoraj powtórzyłam i ładnie przyrosła do 708:tak: Termin z OM wychodzi mi na 05.05:-) :)

Witaj i gratulacje :)
Spokojnej i bezproblemowej ciąży :D

reklama
Do góry