reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Wow ! :szok:
No to fajnie, że tak szybko wyszło ;) a miałaś jakieś objawy? czułaś coś ?
Ja mam dziś 26dc a chcę zatestować w środę , bo jutro mam rozmowę tak jak pisałam wyżej i nie chce się zestresować jeszcze bardziej :p

Wiesz co brzuch mnie boli jak na okres prawie cały czas, oprócz tego wczoraj sie złe w sklepie poczułam. I jeszcze jeden objaw mam. W pierwszej ciąży zawsze mnie bolał brzuch przy kichaniu i teraz tak nagle to samo było, to juz wiedziałam ze coś musi być na rzeczy:-) :):-) :)

reklama
Hehe no to niezłe fazy Cię dopadają :D kiedy u Cb ma być @ ??
Ja w tamtym cyklu się doszukiwałam objawów i nic z tego nie wyszło a teraz mnie nic nie boli, nic nie kłuje więc nie wiem, pewnie też nic nie ma tam [emoji14]
A propo testowania to minimum środa rano, bo jutro mam rozmowe w sprawie pracy więc nie chce przez test zachowywać się dziwnie i jutro wolę być w niewiedzy :p
5 września. Poprzednia mialam 8 sierpnia wiec do terminu @ jeszcze trochę

No i już po [emoji4] jest jeden pecherzyk w macicy i z pęcherzykiem żółtkowym na resztę trzeba czekać woec następna wizyty tak jak było planowane za tydzień bo ciąża według usg młodsza o tydzień ale o tym akurat wiedziałam bo wiem kiedy miałam owu
Gratulacje!!!! Po cichu liczyłam ze będziesz miała 2 pęcherzyki [emoji6]

Cześć dziewczyny mogę dołączyć?:) w poprzedni wtorek wyszła mi pierwsza blada kreska :biggrin2: termin @ miałam w sobotę i wtedy zrobiłam pierwszą bete wynik 276 wczoraj powtórzyłam i ładnie przyrosła do 708:tak: Termin z OM wychodzi mi na 05.05:-) :)

Witaj[emoji4] ja dopiero wczoraj sie dowiedziałam o ciąży. Termin na 10.05 mam nadzieje że wszystko będzie w porządku [emoji4] A ty jak sie czujesz? Jakies objawy masz?

Witaj[emoji4] ja dopiero wczoraj sie dowiedziałam o ciąży. Termin na 10.05 mam nadzieje że wszystko będzie w porządku [emoji4] A ty jak sie czujesz? Jakies objawy masz?
Gratuluję:D Tak jak w pierszej ciąży miałam tylko lekki ból podbrzusza. Teraz tylko czasami jak się przemęczę to trochę boli:) Staram się być dobrej myśli żeby się nie stresować i też mam nadzieję że będzie dobrze:);)

reklama
Cześć dziewczyny mogę dołączyć?:) w poprzedni wtorek wyszła mi pierwsza blada kreska :biggrin2: termin @ miałam w sobotę i wtedy zrobiłam pierwszą bete wynik 276 wczoraj powtórzyłam i ładnie przyrosła do 708:tak: Termin z OM wychodzi mi na 05.05:-) :)
Hej hej ;) pewnie że możesz. Gratuluję [emoji7] kiedy planujesz wizytę u lekarza?

Do góry