reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maja 10.10.2012 waga 1600g 30 tydzień ciąży

Mały, wielki krok. A Agawhite ma rację "duza kupka-wielka rzecz". Ja czekałam na każdą kupkę u mojego donoszonego synka, który miał z tym problemy, a u wcześniaczka to jeszcze większa radość, tym bardziej po Mai przejściach.

reklama
Ja wiem, że to dużo, że ona jest silna.
Tak, Maja jest już od dawna bez wspomagania. Była 3-4 doby na respi, potem 10 dni na noskach i potem przez kilka dni miała podawany tlen do inkubatora.

Ona już ładnie jadła z butelki 45-60 ml przed ponownym zapaleniem jelit, więc i teraz nie ma problemu z tym. Powiedzieli mi, że jest to torbiel prosta ale i tak wysłali 'ją' na badania.

No to już drugi dzień bez widzenia mojej kruszynki ;(
Dzwoniłam właśnie na oddział, dziś dyżur ma lekarka prowadząca Majkę. Maja już dostaje 10 ml mleka, nie ma zalegań, więc jest ok. Pani Doktor również nie wie do kiedy będzie zakaz odwiedzin...

Kochana, trzymaj sie. Pewnie Ci cieżko teraz, jak nie mozesz do niej pojechać. Zbieraj siły. Odpocznij w domku, Tobie też się przyda troszke odpoczynku, będziesz miała więcej sił jak odwołają zakaz.

reklama
Do góry