AGATA777
Fanka BB :)
Gratulacje dla małej:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
...
I apel do mam wczesniakow,nie dajcie sobie wmowic,że pewne rzeczy sa tylko kwestia wczesniactwa... Nasz pediatra w przychodni jeszcze 2tyg przed diagnoza stwierdzil ze to wszystko przez to wczesniactwo i (UWAGA) nadrobi... Czasami nie trzeba byc lekarzem zeby zauwazyc ze cos jest nie tak.
Mamo Frania podczytuje Wasz blog więc wiem,o zaburzeniach Franka. Może Twój krasnalek ma te zaburzenia, o których piszesz ale ma też wiele umiejętności, o których My tylko marzymy jak narazieokazuje paluszkiem,ładnie się bawi,manipuluje,
coś tam po swojemu mówi. Wiki sobie tylko gaworzy,manipulacja minimalna,słaba koncentracja na zabawie,nie pracuje zupełnie na materiale obrazkowym-traktuje obrazek jak przedmiot i "nie widzi" jego treści,nie naśladuje... no jest słabizna straszna I nie strachaj mi się bo ja czerpię siłę z Waszej historii i chłonę Twój optymizm Pozdrawiamy i życzymy z Wikunia spokojnych świąt