Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wieczorem i jak np wysiądę z samochoduCały czas czujesz kłucie?
Hmm bo czasami takie kłucie to jest po prostu kopniak, uderzenie malucha, ale to nie trwa długo.wieczorem i jak np wysiądę z samochodu
Dziewczyny a krwawią Wam dziąsła?
Ostatnio kilka dni jest na prawdę dużo krwi, wcześniej aż tak nie było.
Zastanawiam się czy to jakoś problem, czy poprostu zbliża się trzeci trymestr..
Tak mi krwawią już od jakiegoś czasu, a w 3, trymestr wejdę w piątek dopiero, ale to normalna przypadłość.Dziewczyny a krwawią Wam dziąsła?
mi jako 27Weźcie mi powiedzcie jak Wasi lekarza liczą Wam tc, np. jest 27+3 to liczą jako 28 rozpoczęty, czy jako 27?
mi krwawią od początku przy prawie każdym myciu.Dziewczyny a krwawią Wam dziąsła?
Mi liczy i wpisuje w książeczkę np tydzień 25/26Weźcie mi powiedzcie jak Wasi lekarza liczą Wam tc, np. jest 27+3 to liczą jako 28 rozpoczęty, czy jako 27?