reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Chłopaki strasznie szaleją, o każdej porze dnia i nocy.
Bez różnicy czy chodzę czy leżę. W pierwszej ciąży tak nie miałam, ale też była pojedyncza więc pewne dlatego.

Właśnie u mnie też tak jest, wczoraj leniwy, a dzisiaj to ciągle:D. A co najlepsze mój synek najbardziej lubi szaleć wieczorami, i wtedy to mogłabym nie wychodzić z łazienki:D. A w którym jesteś tygodniu?:)
Dzisiaj 28+6 😁 mój ma dwie godziny największej aktywności - koło 9 i 19 😁 normalnie brzuch skacze 🤭
A u Was który tc? 😀

reklama
U nas w sobotę 26tc, Hania szaleje głównie jak ja sie nie ruszam, bo nic jej nie kołysze 😁 ale jest to coraz częściej wyczuwalne i takie już konkretne ruchy 😁
Zwykle ok 9-1 i 13 jak jestem w pracy i siedzę, a w domu to akurat teraz a potem to ok 21-22 jeszcze skacze

Do góry