reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Chłopaki strasznie szaleją, o każdej porze dnia i nocy.
Bez różnicy czy chodzę czy leżę. W pierwszej ciąży tak nie miałam, ale też była pojedyncza więc pewne dlatego.

Właśnie u mnie też tak jest, wczoraj leniwy, a dzisiaj to ciągle:D. A co najlepsze mój synek najbardziej lubi szaleć wieczorami, i wtedy to mogłabym nie wychodzić z łazienki:D. A w którym jesteś tygodniu?:)
Dzisiaj 28+6 😁 mój ma dwie godziny największej aktywności - koło 9 i 19 😁 normalnie brzuch skacze 🤭
A u Was który tc? 😀

reklama
U nas w sobotę 26tc, Hania szaleje głównie jak ja sie nie ruszam, bo nic jej nie kołysze 😁 ale jest to coraz częściej wyczuwalne i takie już konkretne ruchy 😁
Zwykle ok 9-1 i 13 jak jestem w pracy i siedzę, a w domu to akurat teraz a potem to ok 21-22 jeszcze skacze

Do góry