reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Weźcie mi powiedzcie jak Wasi lekarza liczą Wam tc, np. jest 27+3 to liczą jako 28 rozpoczęty, czy jako 27?
Mi wpisuje na 27+4 (tak by było dziś).

Dziś syn oparł mi się o brzuch, nie uderzył ale oparł całym swoim ciężarem (21 kg). Teraz panikuje chociaż nic mnie nie boli, ale wydaje mi się że aż przesunął malucha na drugą stronę brzucha (leżałam na boku). Teraz oczywiście panikuję.. 🤦
Myślicie że jechać do lekarza? Czy uspokoić się? Tylko jak?😔 zwariować można w ciąży z samego zamartwiania 😔

Dziś syn oparł mi się o brzuch, nie uderzył ale oparł całym swoim ciężarem (21 kg). Teraz panikuje chociaż nic mnie nie boli, ale wydaje mi się że aż przesunął malucha na drugą stronę brzucha (leżałam na boku). Teraz oczywiście panikuję.. 🤦
Myślicie że jechać do lekarza? Czy uspokoić się? Tylko jak?😔 zwariować można w ciąży z samego zamartwiania 😔
Jak ma Cię wizyta uspokoić to podjedź na IP, a kiedy masz usg 3 trymestru? Czujesz ruchy nadal?

Nie martw się nic się nie stało .. bobasy są w wodzie ona amortyzuje wbrew pozorom 🙂 Moja córka choć 15kg też nie raz mi skoczyła na brzuch nie zdarzylam zareagować i też czułam że bobas tylko zmienił pozycję i wszytko ok

Nie martw się nic się nie stało .. bobasy są w wodzie ona amortyzuje wbrew pozorom 🙂 Moja córka choć 15kg też nie raz mi skoczyła na brzuch nie zdarzylam zareagować i też czułam że bobas tylko zmienił pozycję i wszytko ok
Ale jak lepiej by się poczuła sprawdzając to zawsze dla świętego spokoju lepiej podjechać na IP.

To ja mam dzisiaj 27+3, to mój lekarz do 27+6 traktuje jako 27, a aplikacje np. pokazują już 28 tc.

Miałam teleporade z ginekolog bo musiał mi odblokować pakiet LuxMed na 3 trymer i od razu go zapytałam o to "ugniecenie" przez synka i mówi że jak nie w moim samopoczuciu się nie zmieniło to nie sądzi aby coś się miało stać.

reklama
Do góry