Mój to często ma tyłek z prawej strony lub plecy bo brzuch rośnie w górę.. lubi prawą stronę . Ogólnie to już jest ułożony głową w dół i lekarz powiedział że raczej już nie wyjdzie . Więc cieszę się że będę miała po raz kolejny okazję by rodzić naturalnie. Co do szyjki to przy pierwszym jak byłam w ciąży pamiętam że 6 miesięcu byliśmy nad morzem i miałam kucie w kroczu, odczuwalne bardzo przy chodzeniu. Po przyjechaniu do domu poszłam do Ginekologa i wtedy powiedział że szyjka się mocno skróciła. Więc jakieś oznaki są że się skraca
reklama
mindzia88
Aktywna w BB
To w którym tygodniu jesteś?Mój to często ma tyłek z prawej strony lub plecy bo brzuch rośnie w górę.. lubi prawą stronę . Ogólnie to już jest ułożony głową w dół i lekarz powiedział że raczej już nie wyjdzie . Więc cieszę się że będę miała po raz kolejny okazję by rodzić naturalnie. Co do szyjki to przy pierwszym jak byłam w ciąży pamiętam że 6 miesięcu byliśmy nad morzem i miałam kucie w kroczu, odczuwalne bardzo przy chodzeniu. Po przyjechaniu do domu poszłam do Ginekologa i wtedy powiedział że szyjka się mocno skróciła. Więc jakieś oznaki są że się skraca
A jak u Was z wyprawką?
Ja dzisiaj złożyłam zamówienie na wózek i fotelik, jeszcze kilku rzeczy brak ale już większość szykuje.
Kinga123..
Zaangażowana w BB
Ja to najchętniej bym komuś zleciła tę wyprawkę w domu ponad 2 letni syn, teraz też synek, pudło z ciuszkami przyniesione do prania i czeka, by chociaż zobaczyć czego brakuje. A że zakupów dużych nie robimy, bo większość mamy to mam podejście dość... Powolne. Ale przy pierwszym synu to juz coś miałam
megson1996
Fanka BB :)
A powiedzcie macie teraz może uczucie zwiększenia wydzieliny?
Tak . I to normalne bo byłam u ginekologaA powiedzcie macie teraz może uczucie zwiększenia wydzieliny?
26 tydzień ja wózek mam po Synu i nigdy bym nie kupowała wózka 3 w 1 bo ta spacerówka się nie sprawdza. Kupiłam mniejszą osobnoTo w którym tygodniu jesteś?
A jak u Was z wyprawką?
Ja dzisiaj złożyłam zamówienie na wózek i fotelik, jeszcze kilku rzeczy brak ale już większość szykuje.
mindzia88
Aktywna w BB
TakA powiedzcie macie teraz może uczucie zwiększenia wydzieliny?
megson1996
Dzięki za odpowiedź
to było kłucie tak ogólnie w kroczu czy bardziej z jednej strony? Bo ja czuję z lewej strony takie kłucie, ciągnięcie, ale się zastanawiam czy to nie więzadła.Mój to często ma tyłek z prawej strony lub plecy bo brzuch rośnie w górę.. lubi prawą stronę . Ogólnie to już jest ułożony głową w dół i lekarz powiedział że raczej już nie wyjdzie . Więc cieszę się że będę miała po raz kolejny okazję by rodzić naturalnie. Co do szyjki to przy pierwszym jak byłam w ciąży pamiętam że 6 miesięcu byliśmy nad morzem i miałam kucie w kroczu, odczuwalne bardzo przy chodzeniu. Po przyjechaniu do domu poszłam do Ginekologa i wtedy powiedział że szyjka się mocno skróciła. Więc jakieś oznaki są że się skraca
reklama
megson1996
Cały czas czujesz kłucie?to było kłucie tak ogólnie w kroczu czy bardziej z jednej strony? Bo ja czuję z lewej strony takie kłucie, ciągnięcie, ale się zastanawiam czy to nie więzadła.