reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Mój to często ma tyłek z prawej strony lub plecy :) bo brzuch rośnie w górę:).. lubi prawą stronę . Ogólnie to już jest ułożony głową w dół i lekarz powiedział że raczej już nie wyjdzie :). Więc cieszę się że będę miała po raz kolejny okazję by rodzić naturalnie. Co do szyjki to przy pierwszym jak byłam w ciąży pamiętam że 6 miesięcu byliśmy nad morzem i miałam kucie w kroczu, odczuwalne bardzo przy chodzeniu. Po przyjechaniu do domu poszłam do Ginekologa i wtedy powiedział że szyjka się mocno skróciła. Więc jakieś oznaki są że się skraca

reklama
Mój to często ma tyłek z prawej strony lub plecy :) bo brzuch rośnie w górę:).. lubi prawą stronę . Ogólnie to już jest ułożony głową w dół i lekarz powiedział że raczej już nie wyjdzie :). Więc cieszę się że będę miała po raz kolejny okazję by rodzić naturalnie. Co do szyjki to przy pierwszym jak byłam w ciąży pamiętam że 6 miesięcu byliśmy nad morzem i miałam kucie w kroczu, odczuwalne bardzo przy chodzeniu. Po przyjechaniu do domu poszłam do Ginekologa i wtedy powiedział że szyjka się mocno skróciła. Więc jakieś oznaki są że się skraca
To w którym tygodniu jesteś?

A jak u Was z wyprawką? 😁
Ja dzisiaj złożyłam zamówienie na wózek i fotelik, jeszcze kilku rzeczy brak ale już większość szykuje.

Ja to najchętniej bym komuś zleciła tę wyprawkę🫣 w domu ponad 2 letni syn, teraz też synek, pudło z ciuszkami przyniesione do prania i czeka, by chociaż zobaczyć czego brakuje. A że zakupów dużych nie robimy, bo większość mamy to mam podejście dość... Powolne. Ale przy pierwszym synu to juz coś miałam😄

To w którym tygodniu jesteś?

A jak u Was z wyprawką? 😁
Ja dzisiaj złożyłam zamówienie na wózek i fotelik, jeszcze kilku rzeczy brak ale już większość szykuje.
26 tydzień:) ja wózek mam po Synu i nigdy bym nie kupowała wózka 3 w 1 bo ta spacerówka się nie sprawdza. Kupiłam mniejszą osobno

to było kłucie tak ogólnie w kroczu czy bardziej z jednej strony? Bo ja czuję z lewej strony takie kłucie, ciągnięcie, ale się zastanawiam czy to nie więzadła.

reklama
Do góry