reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

Mój to często ma tyłek z prawej strony lub plecy :) bo brzuch rośnie w górę:).. lubi prawą stronę . Ogólnie to już jest ułożony głową w dół i lekarz powiedział że raczej już nie wyjdzie :). Więc cieszę się że będę miała po raz kolejny okazję by rodzić naturalnie. Co do szyjki to przy pierwszym jak byłam w ciąży pamiętam że 6 miesięcu byliśmy nad morzem i miałam kucie w kroczu, odczuwalne bardzo przy chodzeniu. Po przyjechaniu do domu poszłam do Ginekologa i wtedy powiedział że szyjka się mocno skróciła. Więc jakieś oznaki są że się skraca

reklama
Mój to często ma tyłek z prawej strony lub plecy :) bo brzuch rośnie w górę:).. lubi prawą stronę . Ogólnie to już jest ułożony głową w dół i lekarz powiedział że raczej już nie wyjdzie :). Więc cieszę się że będę miała po raz kolejny okazję by rodzić naturalnie. Co do szyjki to przy pierwszym jak byłam w ciąży pamiętam że 6 miesięcu byliśmy nad morzem i miałam kucie w kroczu, odczuwalne bardzo przy chodzeniu. Po przyjechaniu do domu poszłam do Ginekologa i wtedy powiedział że szyjka się mocno skróciła. Więc jakieś oznaki są że się skraca
To w którym tygodniu jesteś?

A jak u Was z wyprawką? 😁
Ja dzisiaj złożyłam zamówienie na wózek i fotelik, jeszcze kilku rzeczy brak ale już większość szykuje.

Ja to najchętniej bym komuś zleciła tę wyprawkę🫣 w domu ponad 2 letni syn, teraz też synek, pudło z ciuszkami przyniesione do prania i czeka, by chociaż zobaczyć czego brakuje. A że zakupów dużych nie robimy, bo większość mamy to mam podejście dość... Powolne. Ale przy pierwszym synu to juz coś miałam😄

To w którym tygodniu jesteś?

A jak u Was z wyprawką? 😁
Ja dzisiaj złożyłam zamówienie na wózek i fotelik, jeszcze kilku rzeczy brak ale już większość szykuje.
26 tydzień:) ja wózek mam po Synu i nigdy bym nie kupowała wózka 3 w 1 bo ta spacerówka się nie sprawdza. Kupiłam mniejszą osobno

to było kłucie tak ogólnie w kroczu czy bardziej z jednej strony? Bo ja czuję z lewej strony takie kłucie, ciągnięcie, ale się zastanawiam czy to nie więzadła.

reklama
Do góry