reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

Ja byłam dzisiaj na IP ginekologicznej +sor, straszny ból boku, pleców, pachwiny, pośladka i już nawet nogi. Bałam się, że poroniłam. Po okropnym przyjęciu i przejściu przez wielu lekarzy (3 oddziały) stwierdzono rwę kulszową.
Fasolka żyje i ma się dobrze - już 2,58cm szczęścia 🥰
Dostałam kroplówkę, wylałam dzisiaj morzę łez ze stresu i na szczęście dzidziuś ma się dobrze ❤️
Jejku pierwszy moment to zamarłam, aż powietrze wstrzymałam. Jedno szczęście ze to rwa, co prawda nic przyjemnego to nie jest ale dobrze usłyszeć taka diagnozę teraz . Kochana dużo odpoczywaj teraz bo przeszłaś ciężki dzień ❤️

reklama
Dopiero teraz wszystko mnie puszcza 🙈

Właśnie myślę nad tym, bo może tejpy by pomogły 🤔
mój mąż ma rwę kulszowa w odcinki lędźwiowym i pomada mu kreglasz, a teraz dodatkowo ma ucisk na nerw szyjny od tego drętwieje mu bark i ból niesamowity że oddychać nie może i drętwieje mu ręką to już kręglarz nie wiele pomaga ale właśnie fizjoterapeuta i ćwiczenia. Dobrze że z fasolką wszystko dobrze ale wyobrażam sobie stres🙈

A ja dziś zauważyłam u siebie jakiś dziwny śluz brązowa szary😱 i zastanawiam się czy to nie początek infekcji po luteinie? Globulki już kupiłam ale jeszcze nie wkładam bo już wogole będę tam pływać 😅😔 ble... Faceci mają lepiej

Czy jest tu mama, która ma już starsze dziecko i wciąż karmi piersią? Ja od dwóch dni już nie daje rady i nie wiem co robić :( syn ewidentnie nie chce być odstawiony :(

A ja dziś grillowo 😁 wchodzi mi bardzo dobrze 😅
Dziewczyny we wtorek lecę na wakacje, będę przez ten czas nieaktywna, aż się boje ile będę miała później stron do nadrabiania 😂 nie zapomnijcie o mnie do grupy prywatnej jeśli powstanie 😘
@Lilka92 zmień mi proszę termin wizyty na 12.7 😊
Gdzie lecicie 🥰
Ja byłam dzisiaj na IP ginekologicznej +sor, straszny ból boku, pleców, pachwiny, pośladka i już nawet nogi. Bałam się, że poroniłam. Po okropnym przyjęciu i przejściu przez wielu lekarzy (3 oddziały) stwierdzono rwę kulszową.
Fasolka żyje i ma się dobrze - już 2,58cm szczęścia 🥰
Dostałam kroplówkę, wylałam dzisiaj morzę łez ze stresu i na szczęście dzidziuś ma się dobrze ❤️
Współczuję stresu ! Całe szczęście wszystko ok ❤️
Czy jest tu mama, która ma już starsze dziecko i wciąż karmi piersią? Ja od dwóch dni już nie daje rady i nie wiem co robić :( syn ewidentnie nie chce być odstawiony :(
Tak, ja karmie nadal. Nie dajesz rady z bolu?

reklama
Do góry