reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

Ojaaa będzie gorąc 🙈
Ojjj tak 🙈 w sumie zawsze jeździliśmy do Egiptu kwiecień/maj ale w tym roku ni w ząb nam te miesiące nie pasowały, mieliśmy jechać we wrześniu ale trafiła się super oferta wiec postanowiliśmy skorzystać 🙈 zresztą póki brzucha nie ma można się trochę po plaży polansować 😅 ostatni dzwonek 🙃

reklama
Ja byłam dzisiaj na IP ginekologicznej +sor, straszny ból boku, pleców, pachwiny, pośladka i już nawet nogi. Bałam się, że poroniłam. Po okropnym przyjęciu i przejściu przez wielu lekarzy (3 oddziały) stwierdzono rwę kulszową.
Fasolka żyje i ma się dobrze - już 2,58cm szczęścia 🥰
Dostałam kroplówkę, wylałam dzisiaj morzę łez ze stresu i na szczęście dzidziuś ma się dobrze ❤️
O jeju! Najważniejsze że z fasolka wszystko okej 😊 a jaka duża i piękna fasolka 😍

Miałam kiedyś rwe kulszowa. Rozumiem ból.
Fizjo i ćwiczenia powinny pomóc. Głównie skupić się na rozluźniających.

Cześć wszystkim.

Ja to od wczoraj czuje się tak bleee.
Nie mam sił na nic. Leżę i czuje że zwrócę powietrze...

Głowa boli i nie ma ochoty na nic.

Dzień dobry 🌻 co tu taka cisza z rana ? Jak się czujecie ?
@mysza.91 , @izka_312 , @kasiaa93 powodzenia na wizytach ❤️
Ja jeszcze jestem ciekawa jak się będę czuła bo wczorajszy dzień musiałam spędzić w pozycji poziomej… jak tylko wstawałam to były wymioty 😕 mam nadzieje, ze dziś nie będzie powtórki i będę w stanie cokolwiek zrobić

reklama
Do góry