reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Witam, u mnie też pobudka po 7. Nie żebym narzekała ale syn do niedawna spał do 9 i nie wiem co się stało że mu się tak skrócił sen nocny :(

Ja właśnie się obudziłam i tez mam brązowe plamienie. Jestem przerażona. :(
Wczoraj byłam na usg i serduszko pięknie biło, wszystko było dobrze.
Ja już nie mam siły.

Nie wiem co znaczy to u mnie... Nie wiem i boję się wiedzieć...

Z tym że ja ledwie jestem 6+1 dziś. Na USG jeszcze nie miałam nawet nic poza pęcherzykiem ciążowym i żółtkowym. 😳😶

Ja nie wiem co mam robić z synem. Ma delikatnie ponad rok, śpi z nami nad ranem ale strasznie mnie wtedy w brzuch kopie. Mam nadzieję że przy tak wczesnym etapie to nic nie szkodzi, ale co potem :(

Ja już nie mam siły.

Nie wiem co znaczy to u mnie... Nie wiem i boję się wiedzieć...

Z tym że ja ledwie jestem 6+1 dziś. Na USG jeszcze nie miałam nawet nic poza pęcherzykiem ciążowym i żółtkowym. 😳😶
Ja też co jakiś czas mam baaaardzo delikatne plamienia brązowe. Byłam na USG w piątek i też tylko pęcherzyki. Umówiłam się już znowu na wtorek, to będzie równo 6tc. Mam nadzieję, że już coś będzie widać bo w czwartek mam wizytę

Hejo, ja dzisiaj zostałam sama na 3 tygodnie...

I ehh mam teraz brązowe plamienie..
Nie wiem co myśleć.
Witaj
Może sytuacja się troszkę przyczyniła, postaraj się dziś poleżeć i nic nie robić.
W tych tygodniach takie plamienia zdążają się i nie muszą zwiastować nic złego, ale to sygnał na odpoczynek 🙂 przynajmniej zawsze tak mi mówił lekarz.
Trzymam kciuki żeby szybko się skończyły 😘

„profilaktycznie” po to żeby organizm nie odrzucił zarodka
Ogólnie powinno być stopniowe zejście i to powiedział mi mój gin z kliniki, immunolog i hematolog. Mimo ze mam 5mg. U mnie jest potwierdzone ze organizm zwalcza ciąże bo myśli ze to coś złego i tym bardziej trzeba z tym uważać (tak mówił mi lekarz).
Skontaktuj się z lekarzem pewnie leki będzie trzeba podać a puki co to acard bez recepty możesz kupić ja ważę 70 kg i mam dawkę 150 mg 1xdziennie ( no i clexane ale to już na receptę)

Znowu u mnie mimo braku ochoty mokro jak po błocie i mnie to dodatkowo brzydzi🙈

Mi też 🙈ja tu w Chorwacji w dzień 26-28 st a ja na plaży z bluza 😅

Kurde a mi się nic nie śni 🤷zazdroszczę no sen erotyczny to może miałam z 3 razy w życiu a książek setki przeczytałam 🙈

Mnie rano boli po bokach i jak mam pełny pęcherz to podbrzusze.. ale tłumaczę sobie że to więzadła się rozciągają po bokach i macica
Mnie tez tak boli po bokach jak na miesiączkę i kiedy mam pełny pęcherz 😔 ale teraz czytałam ze to tak ma być bo miednica się rozciąga 😉 .

Zaczynam się stresować przed wizyta a jeszcze tydzień 🫣

reklama
Hej ja za to od 5.30 na nogach ale poleżałyśmy do 6 w łóżeczku . Ale za to 3 noc bez mleka w nocy 😍🥳
Tylko butelka do spania 😊 ale mdli mnie już nie wiem co zjeść bo aż dzisiaj wymioty miałam zwariuje a chce się obyć bez tych tabletek imbir trochę działa ale to na chwilę 🙈 Ciężki ten błogosławiony stan 🤭

Do góry