Paulusiek_12
Fanka BB :)
Hejo, ja dzisiaj zostałam sama na 3 tygodnie...
I ehh mam teraz brązowe plamienie..
Nie wiem co myśleć.
Nie wiem co myśleć.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja właśnie się obudziłam i tez mam brązowe plamienie. Jestem przerażona.Hejo, ja dzisiaj zostałam sama na 3 tygodnie...
Nie wiem co myśleć.
Ja już nie mam siły.Ja właśnie się obudziłam i tez mam brązowe plamienie. Jestem przerażona.
Wczoraj byłam na usg i serduszko pięknie biło, wszystko było dobrze.
Ja też co jakiś czas mam baaaardzo delikatne plamienia brązowe. Byłam na USG w piątek i też tylko pęcherzyki. Umówiłam się już znowu na wtorek, to będzie równo 6tc. Mam nadzieję, że już coś będzie widać bo w czwartek mam wizytęJa już nie mam siły.
Nie wiem co znaczy to u mnie... Nie wiem i boję się wiedzieć...
Z tym że ja ledwie jestem 6+1 dziś. Na USG jeszcze nie miałam nawet nic poza pęcherzykiem ciążowym i żółtkowym.
WitajHejo, ja dzisiaj zostałam sama na 3 tygodnie...
Nie wiem co myśleć.
Ogólnie powinno być stopniowe zejście i to powiedział mi mój gin z kliniki, immunolog i hematolog. Mimo ze mam 5mg. U mnie jest potwierdzone ze organizm zwalcza ciąże bo myśli ze to coś złego i tym bardziej trzeba z tym uważać (tak mówił mi lekarz).„profilaktycznie” po to żeby organizm nie odrzucił zarodka
Mnie tez tak boli po bokach jak na miesiączkę i kiedy mam pełny pęcherz ale teraz czytałam ze to tak ma być bo miednica się rozciąga .Skontaktuj się z lekarzem pewnie leki będzie trzeba podać a puki co to acard bez recepty możesz kupić ja ważę 70 kg i mam dawkę 150 mg 1xdziennie ( no i clexane ale to już na receptę)
Znowu u mnie mimo braku ochoty mokro jak po błocie i mnie to dodatkowo brzydzi
Mi też ja tu w Chorwacji w dzień 26-28 st a ja na plaży z bluza
Kurde a mi się nic nie śni zazdroszczę no sen erotyczny to może miałam z 3 razy w życiu a książek setki przeczytałam
Mnie rano boli po bokach i jak mam pełny pęcherz to podbrzusze.. ale tłumaczę sobie że to więzadła się rozciągają po bokach i macica